Ziua şi accidentul rutier mortal în Argeș!
Ziua şi accidentul rutier mortal în Argeș!

Ziua şi accidentul rutier mortal în Argeș!

Ziua şi accidentul rutier mortal în Argeș! În această dimineață, un accident foarte grav s-a produs la ieşirea din Curtea de Argeş spre Râmnicu Vâlcea.

Doi oameni au murit și alți trei se află în stare foarte gravă la spital după ce mașina în care se aflau a intrat frontal într-un tir.
 Accidentul a avut loc la ieșire din municipiul Curtea de Argeș către Râmnicu Vâlcea. Șoferul unui Duster a pierdut controlul volanului și a intrat frontal într-un tir cu remorcă ce venea din sens opus. În urma impactului extrem de violent autoturismul s-a făcut praf. În interior se aflau cinci bărbați. Trei dintre ei au rămas încarcerați și inconștienți si a fost nevoie de descarcerare pentru a-i scoate.

Mai multe echipaje de la SMURD și de la Serviciul de ambulanță au fost solicitate la fața locului și i-au preluat pe toți cei cinci barbati, asta după ce au fost descarcerati. Doi dintre ei au fost deja declarați decedați la spitalul din Curtea de Arges. Ceilalti trei au fost transferați la spitalul din Pitesti.
 Din cauza accidentului traficul a fost complet blocat la ieșire din Curtea de Argeș spre Râmnicu Vâlcea.

About The Author

Related posts