a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

19.1 C
Campulung Muscel
vineri, 24 martie, 2023

Podurile groazei din Câmpulung

Alte Știri

Podurile groazei din Câmpulung. Orașul de la poalele Mateiașului la acest capitol este dotat fix cu două poduri extrem de tranzitate. Vorbim aici de cel de la Turn și Dinicu Golescu.

De când au fost construite, nici nu se mai știe anul, așa bătrâne sunt, nu au fost niciodată reabilitate complet.

Doar peticite de angajații de la ADP. Mai mult decât atât nu s-a realizat nicio expertiză tehnică. La ora actuală starea de degradare este destul de avansată. S-ar putea ca în scurt timp să nu mai putem traversa malurile râului Târgului, dintr-o parte în alta.

Podurile groazei din Câmpulung

Primarul Elena Lasconi ar vrea să le reabiliteze cu bani europeni, dar surpriză, nu aparțin domeniului public Câmpulung.

Cele două poduri sunt în administrarea Consiliului Județean Argeș. Autoritățile locale doresc să le plaseze municipalității, la orice oră, numai că documentați dă bătăi mari de cap.

Cui? Bineînțeles autorităților locale…De-a lungul timpului, pe vremea foștilor primari s-au cheltuit bani din bugetul local pentru aceste poduri. Adică? Pentru studii și documentații, iar rezultatele le puteți vedea cu ochiul liber…

„Podul de la Turn îl treceam în fiecare zi când mă duceam la Școala Generală nr. 5, din clasa I până în clasa a IV-a. În acea vreme era o punte de lemn care trecea peste râu. Nu vă imaginați că vorbesc de perioada interbelică.

Traversam calea ferată și apoi, după ce făceam la dreapta pe lângă unitatea militară, ajungeam la poarta școlii. Nu ne ducea nimeni la școala. Eram mulți copii și era o plăcere să mergi pe jos indiferent ca era vară sau iarnă.

Apoi s-a construit podul din imaginea (articolului). L-am trecut zilnic când mă duceam în Schei să iau autobuzul să merg la Dinicu și când mă întorceam de la cursuri împreună cu Violeta, colega mea de bancă. Ne despărțeam tot în Schei pentru că ea locuia în Grui, dar nu înainte de a mai sta puțin de vorba”, spune Corina într-o postare pe pagina sa de socializare.

Ultimele Știri

Lovitură puternică pentru patronii sălilor cu jocuri de noroc din Câmpulung

Lovitură puternică pentru patronii sălilor cu jocuri de noroc din Câmpulung. Acestea ar putea fi interzise în localitățile cu...

Alte știri din aceeași categorie