11.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 25 mai, 2024

PRO România îi susține pe Ion Mînzînă la Consiliul Județean Argeș și pe Cristian Gentea la Primăria Pitești!

Alte Știri

PRO România îi susține pe Ion Mînzînă la Consiliul Județean Argeș și pe Cristian Gentea la Primăria Pitești!

PSD Argeș și PRO România Argeș au încheiat un protocol de colaborare pentru alegerile locale din acest an.

Conducerea PRO România Argeș a decis să îi susțină pe Ion Mînzînă la șefia Consiliului Județean. Și pe Cristian Gentea la Primăria Pitești. Susținând că cei doi candidați au cele mai bune programe de dezvoltare pentru județul Argeș și pentru municipiul reședință de județ.

CU CINE VOTAȚI LA PRIMĂRIA CÂMPULUNG, LA ALEGERILE DIN DATA DE 9 IUNIE?

View Results

Loading ... Loading ...

CITEȘTE ȘI. Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu a cerut sprijin pentru comunitățile de români din Spania, omologului său din Peninsula Iberică

De asemenea, PRO România va susține și alți primari PSD din județul Argeș în localitățile în care ei nu au candidați proprii.

Ion Mînzînă: ”Sunt sigur că vom avea o colaborare bună atâta timp cât obiectivul nostru va fi Argeșul pe primul loc!”

”Le mulțumesc celor de la PRO România pentru încrederea pe care ne-au acordat-o. Având convingerea că singura noastră misiune este cea de a dezvolta județul și de a asigura un trai mai bun pentru argeșeni aici, la noi acasă. Sunt sigur că vom avea o colaborare bună atâta timp cât obiectivul nostru va fi Argeșul pe primul loc!”,  a declarat Ion Mînzînă.

Cristian Gentea: ”Împreună pentru ca Piteștiul să devină un pol de dezvoltare în România!”

”De-a lungul timpului am lucrat foarte bine cu reprezentanții PRO România pentru municipiul Pitești. Mă bucur că domnul Bogdan Ivan și echipa sa sunt alături de noi la Pitești.

PRO România îi susține pe Ion Mînzînă la Consiliul Județean Argeș și pe Cristian Gentea la Primăria Pitești!
PRO România îi susține pe Ion Mînzînă la Consiliul Județean Argeș și pe Cristian Gentea la Primăria Pitești!

Sunt oameni serioși care, ca și mine, își doresc dezvoltarea Piteștiului. Își doresc proiecte care să aducă plus valoare și să facă din municipiul reședință de județ. Un pol de dezvoltare în România, drum pe care m-am angajat deja încă din primul mandat, iar rezultatele se văd deja! Mulțumesc pentru susținere!”, a declarat Cristian Gentea.

CITEȘTE ȘI. Cosmin Ștefan a făcut public un bilanț WOW al activității primăriei Hârtiești în ultimii 3 ani!

Bogdan Ivan: ”Oferta electorală cea mai apropiată de viziunea noastră este cea a Partidului Social Democrat”

”Am decis, la nivelul filialei PRO România Argeș, să susținem candidații PSD la Consiliul Județean, Primăria și Consiliul Local Pitești. Cât și ȋn celelalte localități unde nu avem candidați proprii. Am avut mai multe discuții, am analizat cu atenție programele partidelor pentru următorii patru ani. Oferta electorală cea mai apropiată de viziunea noastră este cea a Partidului Social Democrat.

CITEȘTE ȘI: Ion Mînzînă: Din această lună, argeșenii și nu numai, se vor bucura de modernizarea unui drum foarte tranzitat din Argeș

Ȋn ceea ce ȋl privește pe Dumitru Grecu, candidat pe lista PSD pentru Consiliul Județean, suntem mândri de activitatea dumnealui în calitate de consilier județean din primul mandat. Îl sprijinim să își ducă mai departe proiectele începute. E o persoană extraordinară, un antreprenor de succes. Cel mai mare profesionist în turism din județ și poate chiar din țară, iar Argeșul are nevoie de astfel de oameni în structurile de conducere”, a declarat Bogdan Ivan, Președintele PRO România Argeș.

Pe lista consilierilor județeni ai PSD se regăsește și antreprenorul Dumitru Grecu, vicepreședintele Federației Patronatelor de Turism din România. Unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori din domeniu, la nivel local, dar și național.

CITEȘTE ȘI: Nicolae Velcea: ”Datorită încrederii pe care cetățenii mi-au acordat-o am dus la bun sfârșit proiecte importante”

Domnul Grecu, fost consilier județean din partea PRO România, iar acum este pe lista de consilieri județeni a PSD.

CITEȘTE ȘI. Ion Mînzînă a semnat contractul pentru modernizarea DJ 679, cel mai mare proiect de infrastructură din regiunea Sud Muntenia!

Dumitru Grecu: ”Îmi voi folosi la maximum toate cunoștințele acumulate într-o viață de om în slujba argeșenilor”

”Susținerea colegilor din PRO România și PSD Argeș pentru un nou mandat de consilier județean mă onorează și mă obligă să îmi depășesc performanțele în următorii patru ani. Administrația locală a fost o experiență nouă pentru mine. După mai bine de patru decenii de management privat și antreprenoriat, dar mi-am folosit și îmi voi folosi la maximum toate cunoștințele, acumulate într-o viață de om, în slujba argeșenilor.

CITEȘTE ȘI: Cristian Gentea: ”Încrederea pe care piteștenii mi-au acordat-o acum aproape 4 ani a fost o responsabilitate uriașă pentru mine!”

Am ȋnvățat enorm și administrație publică și am pregătite, pentru noul mandat, mai multe proiecte, ȋn special pentru dezvoltarea și explorarea la maximum a potențialului turistic uriaș al județului nostru”, a transmis Dumitru Grecu.

CITEȘTE ȘI: Argeșul pe primul loc! 17 microbuze școlare vor ajunge în comunele din județ. Președintele Ion Mînzînă a semnat contractul de finanțare

Material publicat de către A&M JILAVU-IVAȘCU (Asociere PFA), la comanda Partidului Social Democrat, Organizația Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240002.

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel. Deschis recent în orașul de...

Alte știri din aceeași categorie