a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

3.8 C
Campulung Muscel
vineri, 31 martie, 2023

Video. Nucul magic care nu poate fi tăiat! Se hrănește cu kk…

Alte Știri

Video. Nucul magic care nu poate fi tăiat! Se hrănește cu kk… Mai mulți cititori ne-au scris la redacție. Despre acest monument al naturii din Câmpulung, pe care nu poate fi pus lamele drujbelor.

Mai ales acum că este protejat maxim de lege. Din senin, probabil că cineva a aruncat o nucă în canalizarea blocului S1, de pe strada Iezer. Mai precis în fața scării B este nucul. De vreo 5 ani, tot crește. Și crește falnic precum paloșul gros.

Video. Nucul magic care nu poate fi tăiat! Se hrănește cu kk…

Mai mulți cititori ne-au scris la redacție. Despre acest monument al naturii din Câmpulung, pe care nu poate fi pus lamele drujbelor.

Mai mulți cititori ne-au scris la redacție. Despre acest monument al naturii din Câmpulung, pe care nu poate fi pus lamele drujbelor.

Și ce nuci bune face, spun cunoscătorii. Locatarii din zonă au făcut solicitări și pe aplicația E Muscel inclusiv.

Pentru a fi extras nucul din canalizare pentru ca aceasta să poată fi remediată. Deoarece destul de des, este nevoie să se facă reparații la subsolul blocurilor din zonă.

Sorry, there are no polls available at the moment.

„De mai bine de 5 ani a apărut, nucul aici în canalizare. Nu ne deranjează, dar ne ustură la buzunare când reparațiile de la subsol. Nucul nu poate fi tăiat așa oricum.

Am înțeles că trebuie să se ocupe cei de la Ocolul Silvic. Dacă ar fi putea fi extras și replantat noi ne-am bucura. Dar acest lucru trebuie făcut cât mai curând. Nucul va crește in fiecare an. Până va ajunge la geamurile celor de la etajul 4. Numai vorbim de rădăcini, umbră și umezeală. Și așa aici suntem văduviți de soare. Sperăm ca doamna primar să ia măsuri și în cazul problemei cu care ne confruntăm”, a declarat un locatar de la scara B.

Ultimele Știri

DEZASTRU ÎN TRAFIC. Se închide definitiv o porțiune din autostrada Pitești-București

DEZASTRU ÎN TRAFIC. Se închide definitiv o porțiune din autostrada Pitești-București. Se întâmplă acest lucru pentru a se lucra...

Alte știri din aceeași categorie