10.7 C
Campulung Muscel
duminică, 28 aprilie, 2024

Imigranți, aproape morți, plini de râie descoperiți la Schitu Golești

Alte Știri

Imigranți, aproape morți, plini de râie descoperiți la Schitu Golești. Doi bărbaţi de cetăţenie siriană şi palestiniană au fost descoperiţi, astăzi, în remorca unui autotren de marfă.

Cei doi bărbaţi erau aproape morţi în remorca tirului, unde au stat șase zile și nopți, fără apă, mâncare şi cu oxigen din ce în ce mai puţin.

Puteți citi articolele ziaruldinmuscel.ro în Google News și Google Discover (pe mobil și desktop).

Şoferul tirului, un cetăţean turc, făcea un transport de materiale de construcţie, din Turcia, la o societate care este tot turcească şi care funcţionează la intrarea în comuna argeşeană Schitu Goleşti.

Imigranți, aproape morți, plini de râie descoperiți la Schitu Golești

Soferul a plecat din Turcia cu tirul încărcat şi remorca încuiată şi sigilată. Nu a avut habar că în remorcă sunt doi bărbaţi.

Drumul acestuia a durat 6 zile. A ajuns la destinaţie şi a băgat tirul în curtea societății pentru a-l descărca.

Când salariaţii societăţii de la Schitu Goleşti au deschis remorca, şi au început să scoată încărcătura, au dat peste cei doi imigranţi, un sirian şi un palestinian cu vârste între 20 şi 30 de ani.

Imediat salariaţii au anunţat conducerea societăţii care imediat a chemat poliţiştii.

Puteți citi articolele ziaruldinmuscel.ro în Google News și Google Discover (pe mobil și desktop).

La faţa locului, în scurt timp au sosit cadrele Sectiei de Poliţie Rurală Schitu Goleşti. Poliţiştii, i-au luat în primire pe cei doi, iar dată fiind starea de sănătate precară în care cei doi se aflau, i-au dus la Spitalul din Câmpulung, la UPU, unde au fost preluaţi de cadrele medicale.

La UPU, medicii au descoperit că sirianul are râie, şi va fi tratat şi de această boală. Cei doi imigranţi au fost investigaţi şi puşi la perfuzii, dată fiind starea precară în care au ajuns aici.

Se pare că, cei doi, au vrut să ajungă în Germania. Aceştia au plătit o călăuză cu câte 500 de euro fiecare. Călăuza, i-a urcat în tirul care de fapt ajungea în România, fie din neştiinţă, fie ca să scape de cei doi şi sa rămână cu banii.

Puteți citi articolele ziaruldinmuscel.ro în Google News și Google Discover (pe mobil și desktop).

Cert este că respectivul a avut acces la tirul condus de cetăţeanul turc, i-a urcat în remorca acestuia, printre cutiile cu materiale ce urmau a fi aduse în România. Și nu a fost observat de nimeni, sau a avut o înţelegere cu cei din zona de încărcare, asta vor stabili anchetatorii.

Poliţiştii de la Schitu Goleşti au sesizat şi Serviciul de Imigrări. Cei de la Imigrări vor sosi să-i ia pe sirian şi pe palestinian, abia după miezul nopţii.

Cei doi vor rămâne în spital sub supravegherea poliţiştilor până când vor fi preluaţi de cadrele Serviciului de Imigrări.

foto descriptiv

 

Ultimele Știri

Super oferte la Carrefour în zona Carusel. Produse până la 5 LEI

Super oferte la Carrefour în zona Carusel. Produse până la 5 LEI. Noul hipermarket Carrefour cu numărul 57 din...

Alte știri din aceeași categorie