Reclama ta pe site

Ziarul din Muscel este un cotidian de informare în format digital, cu informații din toate domeniile fiind singurul cotidian pe piaţa media, din zona de Nord cu acoperire în tot județul Argeș. Informaţiile sunt transmise publicului cititor în timp real de la consumarea evenimentului, pe toate domeniile prevăzute în platforma online.

Ziarul din Muscel se adresează unui public ţintă cu vârste cuprinse între 10-90 ani. Platforma digitală cuprinde informații și anunţuri din toate domeniile și în format video, oferta locurilor de muncă din Argeş şi publicitate, campanii electorale. În prezent avem peste 40.000 de vizitatori, zilnic iar numărul acestora va creşte de la o lună, la alta graţie activităţii laborioase a redactorilor ziarului.
Toate aceste informații se pot verifica pe trafic.ro.
Dacă vrei publicitate pe ziaruldinmuscel.ro trimite mesaj la 0744158908, sau un email la ziaruldinmuscel@yahoo.com și te contactam noi.
Nu suntem plătitori de TVA. Ne găsiţi în SICAP cu pozitia în catalog, denumirea firmei care editează ziarul online fiind A&M JILAVU-IVASCU.

Suntem convinşi că instituţia pe care o conduceţi şi o reprezentaţi în contractul cu partenerii media, va fi mediatizată corect şi competent şi cu profesionalism de redactorii ZIARULUI DIN MUSCEL!
Nu vă mai rămâne decât să ne contactaţi la telefon 0744 158 908, sau email ziaruldinmuscel@yahoo.com, persoană de contact Atena Jilavu.