18 C
Campulung Muscel
luni, 2 octombrie, 2023

Analogue. Platoul Făget din Mioveni luat cu asalt de zeci de mii de oameni la B.U.G. Mafia

Alte Știri

Analogue. Platoul Făget din Mioveni luat cu asalt de zeci de mii de oameni la B.U.G. Mafia. Vineri a început prima ediţie a Analogue Festival, eveniment care mai durează încă două zile pe platoul Făget din Mioveni.

Line-up-ul din această ediţie îi prezintă pe Asaf Avidan, B.U.G. Mafia, Jesse Ware, JP Cooper, Morcheeba, Rudimental DJ, Dubioza Kolektiv, Subcarpaţi, Zdob și Zdub și Irina Rimeș, potrivit unui comunicat de presă.

Festivalul are loc într-un spațiu verde, amenajat chiar la marginea pădurii de pe Platoul Făget, pe 75.000 de metri pătrați, unde asunt amenajate mai multe zone de relaxare, ateliere de creaţie și activităţi conexe.

Participanții la festival vor putea admira din baloanele cu aer cald zona ȋmpădurită de pe malul rȃului Doamnei, orașul Mioveni, satele pitorești din jur, iar spre nord, Subcarpații de curbură. O ridicare cu balonul durează ȋn jur de 10 minute. Cel puțin 1.000 de locuri de parcare gratuite sunt disponibile chiar lângă locul de desfășurare al festivalului.

Ultimele Știri

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze. Reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru...

Alte știri din aceeași categorie