12.4 C
Campulung Muscel
luni, 2 octombrie, 2023

Ce poți să faci la pensiunea Monicăi Anghel. Cât costă o noapte de cazare?

Alte Știri

Ce poți să faci la pensiunea Monicăi Anghel. Cât costă o noapte de cazare? Vorbim aici la Conacul „Sfânta Elena“, din satul Bratia, comuna Berevoești, din județul Argeș.

Hotelurile deținute de Gică HagiSimona Halep sau Cristi Borcea, de pe Litoral sunt cunoscute de multe lume, însă puțini știu că artistă Monica Anghel a intrat în afaceri imobiliare în 2005, când a achiziționat o pensiune aflată aproape de Câmpulung Muscel, în satul Bratia, comuna Berevoești, din județul Argeș. Povestea Conacului „Sfânta Elena”, așa cum e numește pensiunea artistei are o poveste simplă.

Ce poți să faci la pensiunea Monicăi Anghel. Cât costă o noapte de cazare?

Monica Anghel a povestit că banii pentru achiziționarea pensiunii au provenit dintr-o moștenire, iar numele nu l-a pus întâmplător. Pentru a cinsti numele bunicii materne, pe care o chema Elena, Monica Anghel a ales drept nume Conacul Sfânta Elena.

„Pe bunica, mama mamei, o chema Elena, acest conac l-am terminat dintr-o moştenire de la ea, pe care am vândut-o. Şi nu întâmplător este acolo, pentru că bunicul era din Argeş”, a povestit Monica Anghel.

Pensiunea cântăreței are 8 camere utilate complet, cu baie proprie și internet, și dispune totodată de o suprafață generoasă de teren. Având puține camere, pensiunea cântăreței, care este foarte bine cotată pe site-urile de rezervări, este mai mereu ocupată, iar prețurile sunt decente, raportat la ce sume se percep la alte pensiuni din zonă.

Astfel, o noapte de cazare, pentru 2 persoane poate ajunge până la 280 de lei.

Ce poți să faci la pensiunea Monicăi Anghel

La conacul Monicăi Anghel se pot organiza inclusiv mese festive, iar acesta a fost locul unde a stat artista pe perioada pandemiei.

Posibilitățile de agrement și de plimbare sunt foarte numeroase și nu poți spune că te plictisești dacă stai aici 7 zile.

La parterul pensiunii sunt 3 camere, un living imens care are inclusiv o mica scenă cu pianină și tobe, bucătăria, restaurantul și o terasă foarte frumoasa către curtea din spate.

La etaj sunt 5 camere și un balcon către curtea din față. Camerele sunt mari, spațioase, curate și amenajate cu mult bun gust. Băile sunt de asemenea mari și foarte curate.

Conacul are un lounge comun, restaurant, bar și grădină. Toate camerele sunt prevăzute cu baie privată și TV cu ecran plat și canale prin cablu. Oaspeții au la dispoziție WiFi gratuit, care funcționează impecabil, o terasă și parcare privată gratuită.

Camerele pensiunii au fierbător, iar unele oferă vedere la grădină.

Oaspeții pot savura un mic dejun continental sau tip bufet la proprietate. Pensiunea agroturistică are și un restaurant. Restaurantul este amenajat cu o tentă oarecum rustică, cu un colț cu multe icoane.

La Conacul Sfânta Elena se poate juca tenis de masă.

De asemenea, se pot organiza drumeții în vecinătățile rustice ale pensiunii, inclusiv plimbări cu căruța și cu bicicleta.

Din momentul în care afli cât costă o noapte de cazare la pensiunea Monicăi Anghel, poți lua în calcul o vizită, însă trebuie să ții cont de faptul că rezervările se fac cu câteva luni bune înainte.

Ultimele Știri

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze. Reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru...

Alte știri din aceeași categorie