35.2 C
Campulung Muscel
vineri, 12 iulie, 2024

Cum învăţăm, să trăim întâlnirile karmice ce ne apar în viaţă

Alte Știri

Când apare o întâlnire karmică, atunci aceasta va fi precedată de tot felul de coincidenţe stranii. Cei doi vor fi întâmplător într-un loc anume, se vor reîntâlni întâmplător, vor fi mai multe situaţii care arată în mod clar că mâna destinului este în joc şi nu liberul arbitru al persoanelor.

Nu poţi fugi de întâlnirile karmice

Ce trebuie înţeles este că nu veţi putea fugi de o întâlnire karmică. Inevitabilul se va întâmpla şi veţi fi prinşi într-un anumit tip de relaţie cu persoana respectivă. Un alt lucru după care puteţi recunoaşte o întâlnire karmică este intensitatea emoţiilor voastre şi faptul că vă tulbură. Chiar şi când vă întâlniţi cu un vechi prieten aveţi o stare emoţională intensă cu ocazia revederii. Gândiţi-vă că o reîntâlnire karmică este posibilă doar între persoane care au trăit lucruri foarte intense împreună. Nu trebuie să vă mire impactul emoţional pe care îl trăiţi alături de persoana respectivă. Faţă de respectiva persoană veţi simţi instant atracţie, sau respingere, o anumită tensiune. Dacă aveţi anumite abilităţi parapsihice latente, puteţi să experimentaţi telepatia cu acea persoană (dar acest lucru este foarte rar şi depinde de gradul vostru de dezvoltare a abilităţilor parapsihice).

Tipurile întâlnirilor karmice

De ce nu ne referim numai la iubire şi atracţie, ci spunem că puteţi simţi şi o stare de tensiune ciudată, deoarece întâlnirile karmice nu sunt întotdeuna doar de natură pozitivă ci pot fi şi negative, precum şi mixte.

Karmic negativ

Există posibilitatea ca violatorul să se reîntâlnească cu victima sa, criminalul cu cel pe care l-a ucis, ori hoţul cu cel pe care l-a furat, pentru a-şi plăti datoriile karmice.

Karmic mixt

Această întâlnirea karmică vine cu emoţii pozitive şi o tensiune stranie negativă. De exemplu, dacă se reîntâlneşte mama cu copilul care i-a decedat în braţe şi faţă de care a simţit şi iubire şi o durere sfâşietoare, de asemenea dacă se reîntâlneşte iubita cu bărbatul care a părăsit-o în viaţa anterioară şi faţă de care simte atât dragoste cât şi resentimente pentru ceea ce i-a făcut. Aceste suflete vor fi nevoite să îşi rezolve relaţia rămasă în suspans.

Karmic pozitiv

Întâlnirile karmice pur pozitive sunt exclusiv între persoane care au rămas doar cu sentimente pozitive unul faţă de celălalt (prieteni, iubiţi, rude) şi care mai au un motiv să se reîntâlnească din nou în această viaţă. O persoana poate avea mai multe întâlniri karmice într-o viaţă. Unele persoane au doar 1-2 întâlniri karmice, dar acest lucru este doar în cazul persoanelor care au cultivat iubirea universală detaşată în viaţa anterioară. Majoritatea persoanelor au 3-4 întâlniri karmice de-a lungul vieţii, aceste regăsiri pot fi în familie, prieteni sau în dragoste. Unele persoane ajung chiar la 7-8 întâlniri karmice într-o singură viaţă, deoarece ei vin cu multe ataşamente şi relaţii rămase în suspans din vieţile anterioare. Ei au o karmă relaţională puternică şi multe lecţii karmice în acest sector.

Rolul karmic

Rolul unei întâlniri karmice este să vă răvăşească emoţional şi să vă schimbe viaţa într-o măsură mai mare sau mai mică şi într-o anumită perioadă. Fiind o întâlnire cu scop karmic, nu vă reîntâlniţi doar să vă spuneţi “Bună ziua”. Să nu vă imaginaţi că se petrec atâtea coincidenţe şi eforturi pentru a vă programa întâlnirea doar ca să puteţi să ziceţi că v-aţi revăzut. Unul din voi doi îi va schimba viaţa celuilalt, sau amândoi unul altuia, în funcţie de datoria karmică. Cealaltă persoană vă poate ajuta o perioadă sau vă poate produce suferinţă, depinde de karma adusă. Este posibil ca datorită acelei întâlniri karmice să vă maturizaţi şi să înţelegeţi ce este cu adevarat iubirea necondiţionată. Fiecare caz este unic.

Ultimele Știri

O farmacie a publicat lista cu medicamentele care pot da un test FALS POZITIV pentru consum de substanțe ilicite

O farmacie a publicat lista cu medicamentele care pot da un test FALS POZITIV pentru consum de substanțe ilicite....

Alte știri din aceeași categorie