6.9 C
Campulung Muscel
miercuri, 28 februarie, 2024

Cursuri pentru iniţiere şi atestare ca arbitru în Câmpulung!

Alte Știri

Competiţiile din calendarul Federaţiei Române de Automobilism Sportiv se apropie de sfârşit,  ultima înfruntare a cailor putere din judeţul Argeş fiind  Rallycrosul de la Bradu care se va desfăşura sub atenta supraveghere a oficialilor Federaţiei Române de Automobilism Sportiv (FRAS) Colegiul Argeş.

Deasemenea Comisia Centrală de Arbitri a FRAS a hotărât să delege patru  reprezentanţi ai Colegiului de arbitri Argeş la ultima cursă din Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop – Raliul Sibiului UniCredit Leasing 2017- Gheorghe Vlaicu, Sorin Iacob, Viorel Gârtan şi Marius Gorgan, loc unde s-a stabilit şi echipajul campion de anul acesta –  Bogdan Marişca şi Carmen Poenaru.

Tot în această perioadă membri ai Colegiului de Arbitri Argeş au participat  cu oficiali la Trofeul Opel 2017 Braşov din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă unde campion pe anul 2017 a ieşit Paul Andronic, iar concetăţeanul nostru Aurelian Andronache, vicecampion la clasa sa, –H3.

Pentru întărirea rândurilor Colegiului de Arbitri Argeş, acesta reaminteşte doritorilor că pot urma CURSURI  DE  INIŢIERE  ŞI  ATESTARE ca ARBITRU de AUTOMOBILISM în cadrul  FRAS în Câmpulung, persoană de contact Viorel Gârtan e-mail viorelgartan@gmail.com, sau contul de facebook în privat. Cursurile vor începe la 15 ianuarie 2018. Cei interesaţi de mai multe amănunte pot consulta şi noul site al FRAS, www.fras.ro/.  Cursurile sunt gratuite şi se adresează tinerilor iubitori de automobilism care vor să se implice activ în acest frumos, dar şi periculos sport.

Ultimele Știri

VIDEO. La Lerești s-a organizat cel mai frumos bal, dedicat gospodarilor din Muscel

VIDEO. La Lerești s-a organizat cel mai frumos bal, dedicat gospodarilor din Muscel. Acesta a avut loc de Dragobete. Cu...

Alte știri din aceeași categorie