11.3 C
Campulung Muscel
marți, 21 mai, 2024

Ne luăm Adio, de la stadionul “Nicolae Dobrin” din Pitești

Alte Știri

Ne luăm Adio, de la stadionul “Nicolae Dobrin” din Pitești. FC Argeș, penultima clasată în Liga 1, a anunțat vineri că Guvernul României a aprobat demolarea stadionului “Nicolae Dobrin” din Pitești. Se va întâmpla acest lucru pentru a fi construită o arenă nouă.

Stadionul din Pitești, numit inițial ”1 Mai”, apoi ”Municipal”, și din 2002, ”Nicolae Dobrin”, a fost construit în 1964.

FC Argeș va avea un stadion modern. Unul de 15.200 de locuri, care va costa aproximativ 100 de milioane de euro. Durata de execuție a noii arene este de 36 de luni.

Ne luăm Adio, de la stadionul “Nicolae Dobrin” din Pitești

Noul stadion din Pitești va purta numele legendarului fotbalist Nicolae Dobrin, au anunțat autoritățile locale.

”Guvernul României a aprobat în ședința de joi, 9 martie 2023, ”desființarea imobilului Complex Sportiv ”Nicolae Dobrin” din strada Nicolae Dobrin nr.10, municipiul Pitești, în vederea realizării pe același amplasament a obiectivului de investiții ”Construire Stadion ”Nicolae Dobrin” din strada Nicolae Dobrin nr.10, municipiul Pitești”!

Noua investiție va costa aproximativ 100 de milioane de euro

Procedurile de demolare și, ulterior, de construire a noii arene fotbalistice vor începe după apariția Hotărârii de Guvern în Monitorul Oficial!

Stadionul actual, numit inițial ”1 Mai”, apoi ”Municipal”, și din 2002, ”Nicolae Dobrin”, a fost construit în 1964!

Viitorul stadion va purta, de asemenea numele genialului nostru piteștean și va fi construit cu sprijinul Ministerul Dezvoltării și Lucrărilor Publice!”, a anunțat primarul din Pitești, Cristian Gentea. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

Șoc și groază. Care este pensia minimă în România?

Șoc și groază. Care este pensia minimă în România? De la 1 ianuarie 2024, indemnizația socială pentru pensionari este...

Alte știri din aceeași categorie