11.9 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 13 aprilie, 2024

Norris Măgeanu, nepotul cunoscutului pălărier a dat lovitura!

Alte Știri

Norris Măgeanu, nepotul cunoscutului pălărier a dat lovitura! A prins al treilea mandat la FRAS.

“Începem un nou mandat, al treilea, la conducerea Federației Române de Automobilism Sportiv! Le mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături în ultimii 4 ani, cu majoritatea voi continua să lucrez în perioada următoare.

Vin și mulți oameni proaspeți în echipă, sunt încrezător că vor aduce un suflu bun federației.
Gândurile mele de apreciere și mulțumire merg însă în primul rând către toți cei care au făcut ca votul din 4 martie să ne dea o legitimitate de necontestat!
Accelerăm împreună!”, a scris Norris Măgeanu pe pagina sa de socializare.

Nepotul pălărierului. Povestea emoționantă a familiei lui Norris Măgeanu. Străbunicul său a devenit faimos pentru pălăriile sale.

Norris și tatăl său, cu pălariile făcute de străbunicul lui Norris

Pe Bulevardul Pardon, din centrul orașului Câmpulung Muscel, există și acum, la aproape 120 de ani de la înființare, o firmă care îți atrage atenția! Magazinul de pălării, „La Măgeanu”. A fost afacerea de familie a străbunicului și apoi a bunicului lui Norris Măgeanu.

„Eu am crescut între pălării și între mașini, bunicul și străbunicul ne-au ținut aproape de tot ce înseamnă pălărie și arta de a face pălăriii” – Norris Măgeanu, președintele Federației Române de Automobilism Sportiv.

Chiar dacă nu au continuat tradiția familiei, atât Norris, cât și tatăl său, știu să facă pălării!

„Am făcut în atelier pălării cu bunicul meu. Am întins cloșuri pe calapoade, am stat să văd cum se pun la aburi, cum se pun la presă. Acum, cu materialele necesare pot să fac o pălărie” – Norris Măgeanu, președintele Federației Române de Automobilism Sportiv. Continuarea o găsiți AICI.

 

Ultimele Știri

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?!

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?! Aceasta este situată la 20 de kilometri de Câmpulung Muscel....

Alte știri din aceeași categorie