-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 29 ianuarie, 2023

Pe HOROSCOP. Previziunile lui Neti Sandu, la început de 2023, pentru fiecare zodie

Alte Știri

Previziunile astrologice ale lui Neti Sandu, pentru anul 2023. Vedeta PRO TV a dezvăluit ce pregătesc astrele în noul an, pentru fiecare zodie a horoscopului. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, prezentatoarea rubricii Horoscop, de la Știrile PRO TV a vorbit despre lucrurile la care fiecare zodie ar trebui să se aștepte în noul an, subliniind faptul că 2023 „va fi un an altfel”.

Previziunile lui Neti Sandu pentru Berbec, în anul 2023

„Berbecul ar trebui să o ducă bine, poate să reia ceva, un lucru pe care l-a început în 2022. Au la dispoziție luni bune în care să definitiveze ceva ce au început anul trecut. Jupiter se mută apoi în Taur și berbecii ar trebui să aibă noroc de bani. Berbecul e printre favoriți. Cu dragostea poate fi bine, dar nu avem nicio garanție.”, spune Neti Sandu.

Previziunile lui Neti Sandu pentru Taur, în anul 2023

„Ar trebui sa fie bine în 2023, pentru că din mai, Jupiter intră în Taur. Binele arată ca vine cu o promisiune și după aceea Jupiter retrogradează și înseamnă că va trebui să muncească mai mult ca să poată duce la bun-sfârșit promisiunea. Cu sănatatea…e ceva acolo ce nu a fost tratat și va ieși la iveală. Cu dragostea poate să fie bine, sunt momente în an când poate să fie bine, prin luna septembrie.”

Previziunile lui Neti Sandu pentru Gemeni, în anul 2023

„Gemenii au avut vreo 9 luni de zile de Marte Retrograd. Au o lecție serioasă de învățat, să corecteze ceva, să repună pe tapet ceva și după să își re-corecteze statutul profesional, pentru că Saturn intră în zodia carieră. Atenție la sănătate și la partener.”

Previziunile lui Neti Sandu pentru Rac, în anul 2023

„Racii ar trebui sa aibă succes. Revine sfera succesului si le dă o sansă, dar nu au încredere, nu au curaj. Pot obține o promovare și pot face o asociere cu cineva, intră într-o colectivitate și de acolo se pun în valoare.”

Citeşte întreaga ştire: Previziunile lui Neti Sandu, la început de 2023, pentru fiecare zodie: „Va fi un an altfel”

 

Ultimele Știri

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită. Cei doi inspectori din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă...

Alte știri din aceeași categorie