a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

3.8 C
Campulung Muscel
vineri, 31 martie, 2023

Povestea de viață a City Managerului Câmpulungului, Ioana Marcu

Alte Știri

Povestea de viață a City Managerului Câmpulungului, Ioana Marcu. Mâna dreaptă a primăriței Elena Lasconi și-a făcut-o publică pe pagina sa de socializare.

„La 15 ani eram elevă pe clasa a IX-a la Dinicu, proaspăt orfană de tată și cu vise de a demonstra tuturor ce înseamnă să fii o „Titianu”.

Orfană de tată, Ioana Marcu a ajuns un elev eminent

La 20 descopeream ce înseamnă oportunitățile capitalei, aveam deja un job la o multinațională, ca orice elev eminet „care se respectă”, și uitasem de visele adolescentei rănite.

La 25 de ani glumeam cu faptul că sunt gata de pensie. Asta după 5 ani de studii cu frecvență și muncă fulltime. Îmi așternusem astfel încât să am viza de SUA. Dar și o cariera înfloritoare într-o multinațională în țara tuturor posibilităților.

Povestea de viață a City Managerului Câmpulungului, Ioana Marcu

La 35 de ani descopăr satisfacția unei vieți trăite cu scopul de a crea ceva „la mine acasă”.

Am mii de ore lucrate peste program, zeci de cereri de finanțare depuse de mine. Gândite de mine, tocmai ce plec de la primărie. Și m-am gândit să împărtășesc poză făcută de o colegă astăzi ca să vă spun că există și oameni care se luptă cu ardoare pentru a face o schimbare.

Iar Primăria Municipiului Câmpulung are norocul de a avea parte de astfel de oameni.

Povestea de viață a City Managerului Câmpulungului, Ioana Marcu

Am colegi minunați care renunță la oferte de muncă mult mai bine plătite pentru că toată lumea îi roagă să nu plece.

Am colegi minunați care nu se lasă cu una, cu două, caută soluții și lucrează cu un devotament și o pasiune neintâlnită în niciun mediu de lucru pe care l-am văzut (și credeți-mă că am văzut multe).

Primăria Municipiului Câmpulung are norocul de a avea parte de astfel de oameni

Există și haos și dezorganizare, dar comparativ cu acum 2 ani când am venit, acum văd luminița de la capătul tunelului. E slabă, fâlfâie, dar există și devine mai puternică cu fiecare zi.

Câmpulungul meu arată altfel decât ceea ce vedem când ieșim afară. Am în minte fiecare proiect depus și un termen estimativ de realizare pentru acestea.

Câmpulungul meu arată altfel decât ceea ce vedem când ieșim afară

Am în minte toate proiectele viitoare, fară să știu exact ce sursă de finanțare vor avea și termene de realizare, și când mă plimb vizualizez ceva foarte frumos.

Îl văd cum va fi când voi avea 40 de ani, când voi avea 45, 50 s.a.m.d. Și dacă așa îmi va fi soarta, căci am stabilit deja că niciodată nu știi ce iți rezervă viitorul.

Voi fi acolo să îl văd evoluând, la fel cum o voi face și eu, personal și profesional, în locul meu de baștină”, a scris City Managerul Câmpulungului, pe pagina sa de socializare.

Ultimele Știri

DEZASTRU ÎN TRAFIC. Se închide definitiv o porțiune din autostrada Pitești-București

DEZASTRU ÎN TRAFIC. Se închide definitiv o porțiune din autostrada Pitești-București. Se întâmplă acest lucru pentru a se lucra...

Alte știri din aceeași categorie