-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 10 decembrie, 2023

Pseudo-oratorul Constantin Ivan amenință că pleacă din PSD!

Alte Știri

Consiliul Local Câmpulung pare sã se decimeze. Dupã demisia consilierului Victor Bânã, acum, alți consilieri și-au exprimat dorința sã plece. Primul ar fi liberalul Bogdan David, fost viceprimar în mandatul trecut.
Pe lista celor care și-au mai exprimat dorința de a pleca din CL, se numãrã și liberalul Lucian Ionescu. Cei doi au precizat cã doresc să părăsească Consiliul Local pentru cã nu pot face nimic pentru comunitatea care i-a votat, fapt ce îi face să roșeascã de fiecare datã când oamenii îi trag la rost pentru diverse probleme pe care administrația localã nu le rezolvã.

Pe lista celor care mai spun că vor sã plece din CL se aflã și social democratul Constantin Ivan, un traseist politic ce și-a cãutat cu ardoare o fisurã în partidele pe care le-a vizitat, PNL, fostul PDL și acum PSD, pentru  a ajunge în CL, asta, așa dupã cum șoptesc colegii de partid, pentru a-și rezolva unele treburi personale. Dacã stãm strâmb și judecãm drept, am crede cã așa este, atâta timp cât pseudo-oratorul din CL a bãtut cu pumnul în masã pentru a-i trece un proiect prin CL, proiect care încalcã mai multe prevederi legale, o construcție care aduce grave prejudicii locuitorilor unui bloc din centrul municipiului.
Surse din cadrul partidului care l-a scos consilier pe Ivan, spun cã acesta, a amenințat cã pãrãsește CL la sfârșitul anului. Tot aceleași surse spun cã nu e nicio pierdere plecarea lui Ivan, atâta timp cât el citește diverse broșuri prin ședințele CL dacã proiectele care se discutã nu îl intereseazã iar mai mult mai vine însoțit și de o geantă dubioasă.
Pe locurile care se preconizeazã a rãmâne libere vor veni urmãtorii de pe liste, așa dupã cum spun unii lideri de formațiuni politice, printre aceștia numãrându-se fostul viceprimar și consilier județean Gheorghe Sârbu.

Ultimele Știri

Locuitorii unei comune din Argeș, baricadați în case, din cauza unei mâini găsite, o bucată dintr-un cadavru uman!

Locuitorii unei comune din Argeș, baricadați în case, din cauza unei mâini găsite, o bucată dintr-un cadavru uman! O...

Alte știri din aceeași categorie