5.2 C
Campulung Muscel
miercuri, 21 februarie, 2024

ROMÂNIA. Orașul cu cele mai multe femei fără partener

Alte Știri

ROMÂNIA. Orașul cu cele mai multe femei fără partener. Recent, s-a desfășurat un sondaj în scopul de a dezvălui o fantezie ascunsă comună a peste 50% dintre femei, întrucât se dorea să se înțeleagă de ce există atât de multe discuții și separări în cuplurile de astăzi.

Conform studiului menționat, se constată că 53% dintre femei împărtășesc aceeași fantezie. Se pare că acestea se gândesc la posibilitatea de a se despărți de partenerul lor de viață. În schimb, bărbații au o perspectivă diferită. 44% dintre participanții la sondaj au afirmat că nu au avut niciodată gândul de a se despărți de partenera lor.

ROMÂNIA. Orașul cu cele mai multe femei fără partener

Pe lângă aceasta, aceste rezultate se aliniază perfect cu un studiu recent realizat la Universitatea Stanford, care a scos în evidență faptul că 69% dintre divorțurile din Statele Unite sunt inițiate de către femei.

Conform unui sondaj recent, s-a descoperit care este orașul din România în care se găsesc cele mai multe femei singure și în același timp unde bărbații singuri au șanse mari de a întâlni pe cineva cu care să formeze un cuplu. Datele statistice arată că în Sibiu predomină femeile fără partener, cu un procent de 44%. Urmează apoi Râmnicu Vâlcea și Iași.

O mulțime dintre aceste femei au ales să fie singure din diverse motive, fie pentru că nu și-au găsit partenerul potrivit, fie pentru că au avut pretenții exagerate în ceea ce privește un partener de viață. Cert este că, conform rezultatelor sondajului, în Sibiu aproape jumătate dintre femei nu au o relație romantică în prezent.

Ultimele Știri

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel. Adrian Bughiu, numit și...

Alte știri din aceeași categorie