6.3 C
Campulung Muscel
marți, 20 februarie, 2024

SCRISOARE DESCHISĂ A S.C. EDILUL CGA S.A. CĂTRE BENEFICIARI!

Alte Știri

Beneficiarii sunt:

– ASOCIAŢIILE DE PROPRIETARI

-LOCUITORII CONDOMINIILOR NECONSTITUIŢI ÎN ASOCIAŢII DE PROPRIETARI, ABONAŢI AI SERVICIULUI PUBLIC DE ALIMENTARE CU APĂ ŞI DE CANAL DIN MUNICIPIUL CÂMPULUNG,

SC EDILUL CGA SA în calitate de furnizor autorizat de apă potabilă şi preluare canalizare din municipiul Câmpulung , vă aduce la cunoştinţă faptul că aveţi obligaţia întreţinerii în bune condiţii a instalaţiilor interioare din subsolurile blocurilor în care locuiţi, conform Legii nr.230/2007 actualizată în anul 2015 privind organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari.

Fără aceasta, orice lucrare de intervenţie asupra instalaţiilor se prelungeşte nejustificat de mult sau face imposibilăa execuţtia lucrărilor de intreţinere şi reparaţii.

De asemenea vă reamintim că trebuie păstrată starea salubră a instalaţiilor comune din subsolurile blocurilor pentru a facilita accesul şi executarea lucrărilor de intervenţie şi remediere a avariilor în interesul locatarilor imobilului.

În cel mai scurt timp posibil vă recomandăm să soluţionaţi (să reparaţi) părţile de instalaţtii comune din subsolurile blocurilor în care locuiţi, în aşa fel încât alimentarea cu apă potabilă şi preluarea apelor uzate menajere să se facă în mod corespunzător, în condiţii de maximă siguranţă pentru sănătatea dumneavoastră şi în condiţia unui trai civilizat şi sănătos.

   CONDUCEREA

                   S.C. EDILUL CGA SA CÂMPULUNG

 

Ultimele Știri

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel. Adrian Bughiu, numit și...

Alte știri din aceeași categorie