8.5 C
Campulung Muscel
marți, 20 februarie, 2024

Toamna copiilor – concurs județean la școala gimnazială ,,Theodor Aman”

Alte Știri

Școala gimnazială ,,Theodor Aman” a fost gazda concursului județean ,,Toamna copiilor”, ediția I. Organizatorii acestui concurs sunt prof.înv.primar Mihaela Ivașcu, prof.înv.primar Iuliana Chivereanu, prof. Ciprian Neculăescu, prof. Raluca Enoiu, prof.înv.preșc. Gabriela Vlădău cei care au fost și gazdele evenimentului. Concursul s-a împărțit în două secțiuni și anume elevii au trebuit să ilustreze frumusețea și bogăția toamnei, folosind diverse tehnici și materiale. Fiecare copil a realizat o lucrare în format A4, pe verso notând titlul lucrării, numele și prenumele elevului, clasa, școala și numele cadrului didactic îndrumător, iar alți micuții au organizat o paradă a costumelor ECO. Aproximativ 30 de micuți de la grădinițele din oraș dar și din alte localității au defilat în fața unui juriu, costumați în fructe, legume, prințese și prinți. Baloanele, hârtia creponată, sacii menajeri, materiale reciclabile, hăinuțele vechi, toate au prins viață pe micuții care au făcut parada Eco. Vezi galeria foto din cadrul articolului!

În urma acestui concurs copiii cei mai talentați vor primi o diplomă și un premiu special. Reamintim faptul că pe pagina de Facebook a Ziarului din Muscel găsiți filmarea integrală de la concurs, parada costumelor Eco fiind transmisă în Direct!

Ultimele Știri

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel. Adrian Bughiu, numit și...

Alte știri din aceeași categorie