Toate localitățile din Argeș au trecut în scenariul verde!
Toate localitățile din Argeș au trecut în scenariul verde!

Toate localitățile din Argeș au trecut în scenariul verde!

Începând cu data de 15 ianuarie, Argeșul se află în scenariul verde, indicele de infectare scăzând sub pragul de 1,5 la mia de locuitori. Este important ca trendul descrescător să fie menținut pentru a evita aplicarea de noi măsuri restrictive.

Datele despre incidența pe localități, prezentate sub forma unei hărți interactive, sau prin grafice, precum și multe alte informații utile, despre situația epidemiologică și despre măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2, sunt disponibile accesând site-ul: https://www.covidarges.ro/

Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori este de 0, 54 în Argeş. Până duminică, 21 februarie, pe teritoriul României, au fost confirmate 779.695 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 724.333 de pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 2.419 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

About The Author

Related posts