17.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 22 iunie, 2024

Tu știai asta? Revolut dă 875 lei pe loc tuturor posesorilor de card

Alte Știri

Tu știai asta? Revolut dă 875 lei pe loc tuturor posesorilor de card. Revolut vine cu un cadou și pentru persoanele fizice. Pentru fiecare prieten pe care îl recomandă cei care au deja cont la această bancă digitală, pot câștiga o recompensă în cash de fie 50 RON, 125 RON, 250 RON, 500 RON sau, dacă au noroc, de 1.000 RON!

Se dau 875 de lei! Cei care au cont și card Revolut pot primi această sumă de bani dacă îndeplinesc anumite condiții simple. Fiecare client poate beneficia de un astfel de avantaj.

CITEȘTE ȘI. Știați că panourile solare se curăță? Cât costă această procedură care arde!

Pentru a primi cei 875 de lei, este trebuie doar să recomandați aplicația altor persoane. Cei de la Revolut au informat că orice client poate primi 175 de lei pentru fiecare prieten recomandat. Așadar, cei care recomandă aplicația unui număr de cinci prieteni vor primi suma de 875 de lei gratuit.

Tu știai asta? Revolut dă 875 lei pe loc tuturor posesorilor de card

Trebuie menționat însă că numărul de recompense este limitat la doar cinci prieteni. Pentru a primi banii, trebuie să îndeplinești anumite condiții. Prietenii cărora le-ai recomandat aplicația trebuie, la rândul lor să urmeze niște pași importanți.

CITEȘTE ȘI. Schimbare uluitoare de situație. Câţi bani în numerar putem folosi pe zi

Primul pas este ca ei să se înscrie folosind să se înscrie cu link-ul primit de la tine. Îl soliciți apăsând în aplicație secțiunea ”invită prieteni”. După aceea, prietenii tăi trebuie să adauge bani în contul Revolut. Noul cont poate fi asociat cu un alt cont bancar. Prin urmare, este foarte simplu să se adauge bani în el.

CITEȘTE ȘI. Se anunță multă bătaie de cap. Contoarele inteligente sunt obligatorii în casele românilor. Cum funcționează?

O altă condiție este ca prietenii tăi să își recomande card fizic. Dacă își asociază cardul virtual la portofelul de pe telefon, ei pot cheltui deja banii. Așadar, nu vor mai trebui să aștepte până cardul fizic ajunge la ei.

CITEȘTE ȘI. Electrocasnicul din locuința ta care îți aduce Poliția la ușă. Te arde și cu o amendă de 1.500 de lei

Aceștia trebuie, de asemenea, să efectueze trei achiziții în valoare de cel puțin 15 lei. Potrivit Revolut, nu se iau în calcul tranzacțiile pentru jocurile de noroc.

Ultimele Știri

Ce se întâmplă în organism când bei alcool pe caniculă! Nici nu îți trece prin cap

Ce se întâmplă în organism când bei alcool pe caniculă! Nici nu îți trece prin cap. Consumul de alcool...

Alte știri din aceeași categorie