20.2 C
Campulung Muscel
luni, 2 octombrie, 2023

Vestea dureroasă a zilei! Cunoscutul om de afaceri, Gheorghe Pristavu a plecat la Ceruri!

Alte Știri

Vestea dureroasă a zilei! Cunoscutul om de afaceri, Gheorghe Pristavu a plecat la Ceruri!

Câmpulungul a fost lovit de o veste tragică! Omul care a dat zeci, poate sute de locuri de muncă, în Câmpulung și în comunele limitrofe, marele om de afaceri care a demonstrat că, dacă vrei se poate, a plecat la CER!

Gheorghe Pristavu, împlinea 66 de ani.

Astăzi, în jurul orei 14.00, inima lui Gil, așa cum îi spuneau prietenii, a încetat să mai bată. Suferea de o boală care a curmat milioane de vieți, însă, Gil Pristavu, a ”privit-o în ochi” și a început să lupte.

Vestea dureroasă a zilei! Cunoscutul om de afaceri, Gheorghe Pristavu a plecat la Ceruri!

O luptă nedreaptă, care astăzi a avut un final, nefericit.
Gheorghe Pristavu, cel care a pus bazele televiziunii Muscel TV, omul care a venit cu cablul în casele dumneavoastră.

Cel care a înființat Clubul Sportiv de tenis de masă, omul care a dezvoltat cât a putut orașul de la poalele Mateiașului, astăzi a plecat să facă afaceri în cer.

Trupul neînsuflețit va fi depus duminică la Biserica Domnească din Câmpulung. Înmormântarea va avea loc marți.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndurerate!

Despre Gil Pristavu, numai cuvinte de laudă

” Adio, prieten drag! Cuvintele sunt prea puține și prea mici pentru a exprima ceea ce simt. Am copilărit împreună. Ne leagă o prietenie de aproape 60 de ani. Împreună am dat viață unui proiect de suflet al lui-Muscel tv. A fost un OM exemplar! În viață socială a comunității ! În afaceri ! În familie ! ADIO, PRIETEN DRAG!”, a transmis Sergiu Cicu.

Pristavu-aşa cum îl numesc prietenii- fostul patron firmei Intex Prim.

O „Fecioară” ambiţioasă, mai putin orgolioasă decât ar zice zodia, ordonată, foarte exigentă cu ea și cu cei din jurul ei s-a hotărât în 1990 să schimbe ceea ce părea că-i este destinat și să pornească pe drumul care avea să-l facă cunoscut în urbea sa și nu numai.

Pasionat de electronică, Gil Pristavu, a investit 1000 de dolari în prima sa afacere, un service pentru aparatura electronică, pentru că i se părea normal ca fiecare să facă ce știe mai bine.

Cu ceva timp în urmă, din postura de manager, spunea în glumă ca ar fi fost mai oportun să înceapă cu comerțul de blugi, cafea sau ţigări şi să-și tripleze capitalul în câteva luni.

Privea retrospectiv cu zâmbetul pe buze, sugerând ca niciun regret nu-şi are rostul. Şi avea perfectă dreptate.

Service-ul și mai apoi, comerțul cu aparatură electronică au fost afaceri prospere, apoi peste puțini ani urmând aproape firesc cea mai importanta afacere: în domeniul televiziunii prin cablu.

Și pentru că se dorea mai bun decât concurența avea nevoie de o televiziune proprie. Visul a devenit realitate în scurt timp, ba mai mult, acum „MUSCEL TV” este televiziunea tuturor muscelenilor.

Era adeptul lucrului bine făcut şi considera că normalitatea nu trebuie lăudată. Excepţionalitatea, da.

Era pasionat de sport, îl enerva un viciu mult prea răspândit și deranjant, fumatul şi asculta cu multă plăcere muzica generației lui – Phoenix, în special – dar şi muzică clasică sau populară.

Este căsătorit, are 3 copii deosebiţi iar numele său apare pe mai multe brevete de invenţie. Cel mai apropiat sufletului său este brevetul pentru robotul de antrenament la tenis de masa care are şi o istorie aparte.

Trăgând linie şi adunând, se considera un om pe deplin împlinit şi nu-şi mai dorea altceva decât sănătate şi, poate, să aibă timp să …. scrie.

Din păcate, timpul lui pământean s-a oprit pentru totdeauna. Acum va continua ce are de făcut în Ceruri! 

Ultimele Știri

Anunț important din partea APĂ CANAL 2000

S.C. APĂ CANAL  2000  S.A.  aduce la cunoștință utilizatorilor care sunt potențiali poluatori prin natura activităților desfășurate și implicit...

Alte știri din aceeași categorie