9.8 C
Campulung Muscel
joi, 25 aprilie, 2024

Pe talvegul râului Bratia au fost amenajate zone de picnic

Alte Știri

Talvegul râului Bratia care traversează localitatea Albeștii de Muscel este luată cu asalt de turiști în weekend-uri. Primarul localității Albeștii de Muscel, Cătălin Manta a declarat în cadrul emisiunii AGENDA PUBLICĂ, moderată de Atena Jilavu că atât sâmbătă și duminică sunt în zonă peste 150 de autoturisme. Pasagerii din aceste turisme vin să frecventeze zonele la grătar.

,,La o mașină sunt 4 persoane, după un calcul simplu, ajung la peste 600 de persoane care frecventează zona turistică a localității Albeștii de Muscel. Printr-o colaborare cu Ursus, în zonă a fost amenajată o suprafață pentru relaxare, adică 15 foișoare, mese plus grătare. Fluxul turiștilor a început să crească, perioada caniculară a scos și mai mulți turiști la plimbare. Sperăm să dezvoltăm zona și anul viitor pentru că avem această promisiune din partea colaboratorului.

Trebuie să îndeplinim câteva condiții minime. Și anume zona trebuie să rămână curată iar aceste obiecte de mobilier și grătarele să nu fie deteriorate. Mergem și îi verificăm, le ducem saci menajeri pentru a-i îndemna să își strângă gunoiul singuri și strângem după ei, noi salariații din primărie.

Nu este impusă nicio taxă de picnic, mai ales că alte zone ale județului Argeș sunt din ce în ce mai restricționate. Eu sper să dezvoltăm zona, este o localitate destul de frumoasă și trebuie pusă în valoare”, a declarat primarul localității Albeștii de Muscel, Cătălin Manta.

Ultimele Știri

Video. Nebuniiiiieeeeeee. S-au călcat pe picioare la deschiderea celui mai mare centru comercial din regiunea Muntenia – Argeș Mall

Video. Nebuniiiiieeeeeee. S-au călcat pe picioare la deschiderea celui mai mare centru comercial din regiunea Muntenia - Argeș Mall. https://youtu.be/h3cP0AM3i-o?si=MMgpXYIjQFDo3_lw Astăzi...

Alte știri din aceeași categorie