Cu ce partid votați la alegerile parlamentare, din 6 decembrie?

PSD
PNL
USR PLUS
PRO ROMANIA SOCIAL - LIBERALĂ
PMP

Micuții de la Centrul de Zi „Bambi” sărbătoriți ca la carte!
Micuții de la Centrul de Zi „Bambi” sărbătoriți ca la carte!

Micuții de la Centrul de Zi „Bambi” sărbătoriți ca la carte!

De 13 ani funcționează în Câmpulung, Centru de Zi „Bambi” ce are o capacitate de 40 de locuri. Centrul este dotat cu mobilier modern, aparatură electrocasnică, etc.

Beneficiarii centrului: sunt copiii cu vârste cuprinse între 0 – 6 ani care provin din familii aflate în dificultate sau care prezintă risc de abandon din Câmpulung şi localităţile limitrofe.

Pentru transportul beneficiarilor de la domiciliu la centru/de la centru la domiciliu, a fost achiziţionat un microbuz adaptat nevoilor copilului de vârsta mică.

Activităţile desfășurate în cadrul Centrului de Zi „Bambi” sunt activităţi de îngrijire, educaţie, recreere-socializare, formare şi dezvoltare a deprinderilor de viaţă independentă, consiliere pentru părinţi sau reprezentanţii legali ai copiilor.

Copii sunt împărțiți pe module în funcție de vârstă, astfel a luat naștere „Modulul Gândăcelul”, ,,Modulul Flori și Stele”, „Modulul Raze de Soare”.  De ziua lor micuții sunt sărbătoriți de responsabilii de la centru ca la carte. Au parte de invitați surpriză, de torturile lor preferate și de multă distracție.

About The Author

Related posts