6.3 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 26 noiembrie, 2022

A vrut să înlocuiască display-ul telefonului la un service, dar a avut parte de surpriza vieții lui!

Alte Știri

Un ieşean a avut parte de surpriza vieții lui, după ce a dorit să-și repare telefonul la service-ul Gadget Shop Iași, aflat în zona Bulevardul Tudor Vladimirescu 107. Băiatul a achitat suma de 300 de lei pentru a-i fi înlocuit display-ul, însă nu a primit bon, chitanță sau factură, lucru ce i s-a părut ciudat. După circa 2 luni, s-a prezentat din nou la service pentru a ridica mobilul, dar avea să constate că acesta fusese dezmembrat fără acordul său.

Rămas fără telefon mobil, Ștefan a dorit să facă povestea cunoscută pe Facebook, prin intermediul unei prietene, sperând să nu mai pățească și alte persoane această neplăcere. Informat despre întâmplare, Alin Nechita, proprietarul Gadget Shop Iași, susţine că situaţia nu este reală și dorește să-și facă dreptate în instanță.

Adina Cristina Jitaru susține că prietenul său, Ștefan, a dorit să înlocuiască display-ul telefonului la service-ul Gadget Shop Iași, care este deținut de Alin Nechita. Pentru aceasta, Ștefan ar fi achitat 300 de lei.

Întors după câteva zile ca să-și ridice telefonul, i s-au mai cerut încă 100 de lei, sumă pe care clientul nu a putut să o plătească, susținând că va reveni în scurt timp după mobil. Băiatul s-a întors acum câteva zile pentru a intra în posesia telefonului, dar avea să afle cu stupoare că a fost dezmembrat fără acordul său. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

Ca în filme. Poliţiştii au tras 23 de focuri de armă pentru a opri un şofer băut

Un bărbat de 51 de ani din comuna suceveană Şcheia, care nu a oprit la semnalele poliţiştilor, a fost...

Alte știri din aceeași categorie