Adriana semnifică ”fericire” sau ”iubire” și mai mult de atât!
Adriana semnifică ”fericire” sau ”iubire” și mai mult de atât!

Adriana semnifică ”fericire” sau ”iubire” și mai mult de atât!

Adriana semnifică ”fericire” sau ”iubire” și mai mult de atât! Alegerea numelui pentru cei mici nu este un lucru ușor.

Chiar dacă pe lângă nume există foarte mulți factori care influențează viitorul copiilor, un nume ca Amotostivuitoriței cu siguranță ar pune probleme. Mai jos vă prezentăm câteva unul dintre cele mai populare și frumoase nume de fete și ce semnifică:

Adriana, Înseamnă ”fericire” sau ”iubire” și provine de la numele orașului italian Hadria, care a dat și numele Mării Adriatice. Acest nume semnifică devotament și un caracter puternic, specific femeilor care știu ce vor în viață și care sunt pregătite să lupte pentru visurile lor frumoase.

Persoanele cu numele de „Adriana” sunt extrem de devotate și inteligente, dar sunt predispuse la unele tendințe nonconformiste. Asemenea celor cu numele de “Adrian” sunt persoane mandre și trufașe, dar sunt severe și cu nervii tari. Se ambiționează și depun eforturi remarcabile pentru a-și duce proiectele la bun sfârșit. Le place să fie cele care conduc, să fie superioare, dar nu suportă să fie părăsite.

„Adriana” în alte limbi: englezii folosesc variantele “Adrianna” sau “Adrianne”. În Polonia există varianta de “Adrianna”, iar în Franța se folosește forma “Adrienne”. În macedoniana, croată, sârbă și slovena exista formele “Adrijana” sau “Jadranka”. În limba maghiară se folosește variantele “Adrienn” și “Ada”.

About The Author

Related posts