ALDE, echipa pentru Câmpulung – Din nou în mijlocul oamenilor!

ALDE, echipa pentru Câmpulung – Din nou în mijlocul oamenilor!

ALDE, echipa pentru Câmpulung – Din nou în mijlocul oamenilor! A venit în fața lor cu soluții pentru a le îmbunătăți viața, pentru o societate sănătoasă și pentru un oraș civilizat:

– reînființarea liniei de transport public în comun, (transport care nu mai există, cu excepția unei firme insalubre de Maxi Taxi), ca transport ecologic și gratuit pentru toți locuitorii Câmpulungului (soluție implementată cu succes și în alte orașe ale țării)- realizarea unei șosele de centură, pe un traseu care să ocolească Municipiul (actualmente traficul greu se face chiar prin oraș, poluează aerul, poluează fonic iar construcțiile apropiate au de suferit), o sosea care să respecte standardele europene.

– înlocuirea rețelei de alimentare cu apa a orasului, rețea veche și deficitară, a rețelei centrale de canalizare, îmbătrânită și subdimensionată și extinderea rețelei de gaze și canalizare pe toate străzile și către toți cetățenii municipiului

– asfaltarea tuturor străzilor, amenajarea de noi spații verzi și izolarea termică a tuturor blocurilor de locuință.

– reabilitarea Pieței Centrale, reînființarea și reabilitarea Pieței din Grui și reconstruirea unei piețe în Vișoi, pentru ca cetățenii Câmpulungului să beneficieze din nou de o piață în zona în care locuiesc!.

– ecologizarea și reamenajarea albiei Râului Târgului, cu terase, cu pontoane, spații de plajă, spații verzi și locuri de joacă.

– realizarea unei alei pietonale și a unei piețe publice centrale, la fel ca în capitalele europene în condițiile restaurării bulevardului Pardon și a Grădinii Publice Merci și construirea unei parcări supraetajate în aproprierea centrului istoric.

– readucerea în patrimoniul orașului a celor două case de cultură, Tudor Mușatescu și CD Aricescu (pentru ca niciodată un institut de cultură să nu mai ajungă sediul, barurilor, a cazinourilor și a proxeneților din oraș), reabilitarea urgentă a acestora și reconstrucția fostului teatru de vară Tudor Mușatescu.

-majorarea burselor pentru elevii Câmpulungului (nivelul acestora fiind foarte scăzut), modernizarea bazei materiale a instituțiilor de învățământ, restaurarea și reabilitarea unor școli cu tradiție, adevarate monumente de patrimoniu, lăsate în paragină de către autoritățile locale (ex. Scoala Nr. 6) – îmbunătățirea condițiilor de asistentă socială, construirea de noi locuințe, acordarea de facilități pentru atragerea investitorilor și pentru crearea de noi locuri de muncă în industrie și turism.

– îndepărtarea deșeurilor periculoase de pe fosta platformă ARO, o adevarată amenințare la adresa populației (depozitate din păcate sub semnatura fostelor administrații locale).

– organizarea unor târguri de artă și meșteșuguri populare, spectacole, concerte și festivaluri pentru a pune în valoare istoria, tradițiile și potențialul turistic al zonei, cinstirea eroilor și a personalităților Muscelului. -reorganizarea teritorială a Municipiului și așezarea sa în vechile granițe, în istorie și în societatea românească!

O echipă pentru Câmpulung – Echipa ALDE vă așteaptă Duminică la vot!

Un Om pentru Câmpulung! Florin Bivol


About The Author

Related posts