Aleșii locali au plecat în Grecia, după experiență și proiecte!

Aleșii locali au plecat în Grecia, după experiență și proiecte!

După ce a participat la trei festivaluri și Corul „Orfeu” al Colegiului Național Pedagogic „CAROL l” din Câmpulung condus de profesorul Ion Georgescu a fost recunoscut la nivel internațional, primarul Liviu Țâroiu a fost invitat de grecii din Xanthi.

Aceștia s-au arătat interesați de plaiurile muscelene și de zilele orașului i-au întors invitația edilului nostru. Astăzi, doi consilieri locali, conduși de viceprimarul Șerban Mărgărin Blidaru au plecat pe urmele zeilor în Grecia.

Consilierii locali care îl însoțesc pe viceprimar sunt Marin Stanciu și Constantin Staicu cărora li s-a alăturat profesorul Ion Georgescu deschizător de drumuri.

Pentru că în Consiliu Local a ieșit un întreg tam-tam, pentru desemnarea consilierilor locali care să plece în delegație la invitația lansată de primarul Liviu Țâroiu, consilierul local Marin Stanciu a declarat că grecii vor să se înfrățească cu muncipiul Câmpulung și mai mult decât atât vor să implementeze proiecte pe plan local pentru că ei pot obține fonduri mult mai simplu decât orașul nostru.

About The Author

Related posts