ANDREI ARON: Spitalul Câmpulung rămâne în continuare spital MIXT
ANDREI ARON: Spitalul Câmpulung rămâne în continuare spital MIXT

ANDREI ARON: Spitalul Câmpulung rămâne în continuare spital MIXT

Limita maximă a paturilor la spitalul Câmpulung este de 70 și 15 paturi pentru suspecți, aceste paturi nu sunt doar pentru adulți ci și pentru copii. Responsabilul pe probleme de Sănătate din Câmpulung, medicul Andrei Aron a declarat că spitalul municipal rămâne în continuare spital mixt.

În această dimineață, medicul Andrei Aron a anunțat că numărul de paturi a fost mărit la capacitatea maximă, respectiv 88 de paturi pentru adulți. Din această dimineață sunt ocupate 72 de paturi cu pacienți confirmați. 6 suspecți și 78 de pacienți Covid. Pacienți Non -Covid un număr de 58 pacienți.

Mai mult decât atât este prioritatea Câmpulungului, suntem obligați să respectăm ordinul care presupune externarea paciențior care nu sunt cu urgență, medicii vor decide acest lucru.

Dacă spitalul municipal Câmpulung ar deveni iar Covid ar afecta foarte mult zona de nord a județului Argeș. Cei de la Ambulanță susțin și ei acest lucru, iar în momentul de față putem ajuta pacienții. Ne dorim ca cei care ajung în spital să fie tratați și salvați de această boală Covid 19, a mai declarat medicul Andrei Aron.

Spitalul TBC este Covid dar cam asta este specializarea lui în aceste vremuri. Presiunea din momentul de față, afectează activitatea spitalului, mai ales că există un deficit de personal. Secția de ATI a spitalului municipal Câmpulung nu funcționează pentru Covid.

About The Author

Related posts