Astăzi, Diana Elena Enache va ajunge acasă la Poienarii de Muscel!

Astăzi, Diana Elena Enache va ajunge acasă la Poienarii de Muscel!

Diana Elena Enache, tânăra de 24 de ani din comuna musceleană Poienari, a decedat la un spital din Capitală, după ce a dorit să îşi petreacă o seara la Clubul Colectiv din Capitală. La ora 22.32 de minute la 112 s-a anunţat tragedia care urma să ducă la îngeri 29 de tineri, iar alţii se zbat între viaţă şi moarte pe paturile de spital din Bucureşti.
Diana, tânăra din Poienarii de Muscel a pierdut lupta cu viaţa, astfel că acum rudele şi prietenii o aşteaptă acasă, dar nu aşa cum a plecat în Capitală, acolo unde studia, ci în sicriu. Familia Dianei este în doliu, iar durerea de a-şi pierde fiica este insuportabilă.
Diana Elena Enache mai are au frate de 14 ani. Tânăra lucra la o companie multinaţională de cercetare de piaţă pe bază de chestionare online în Bucureşti.Terminase facultatea şi urma să facă şi un master.  A mers în club alături de prietenul ei care realizase afişul pentru concert. Cu cei doi a mers şi prietena din facultate a Dianei, Karina Opriţă. Prietenul Dianei este şi el rănit, iar Karina a decedat.
Diana era o fată credincioasă şi muncitoare!
Localnicii din Jugur, satul unde s-a născut şi a crescut Diana., sunt îngroziţi de soarta tinerei: „Ce nenorocire… era un copil bun, şi familia ei e una care s-a luptat din răsputeri să îşi crească puii. Ea făcea scoală pe la Bucureşti şi mai şi lucra să se întreţină. Mama ei nu avea loc de muncă, iar tatăl este ieşit la pensie pe caz de boală. Aşa că vă daţi seama că nu erau avuţi, dar din puţinul ăla au crescut frumos doi prunci. Uite că unul a plecat la Dumnezeu… Ce necaz. E în firea vieţii să îşi înmormântezi părintele, bunicul, dar aşa să duci pruncul la groapă, e groaznic!”, spune o vecină a familiei Enache, din Jugur.
„A făcut facultatea, stătea la Bucureşti. Era educată de părinţi… Când am auzit a fost foarte greu şi pentru noi, dar mai ales pentru tatal eii. E foarte greu, mie îmi vine să plâng, dar la ai ei. La vârsta ei… Era credincioasă, se ducea la biserică de fiecare dată când venea acasă, mergea la muncă cu ai ei, ce să mai zic, un copil bun! E greu, foarte greu…”, spune unchiul fetei, Gheorghe Mavrodin.
„Fata asta era bună, un copil ascultător, un copil bun. Nu are nimeni din comună ce să zică de ea de rău. Păcat de tinereţea ei”, spune un sătean, Arsene Viorel.
Mătuşa Dianei, cu lacrimi în ochi povesteşte cum era fata:”Dădea maică bineţe la toată lumea, nu era cu sunt fetele de la oraş. Era harnică, învăţa, credincioasă… păcat că s-a dus. Am auzit că avea un prieten, era şi timpul… era destul de mare, trebuia să se mărite”
, spune Aurica Manole, mătuşa Dianei.
„La jumătatea lunii Diana urma să vină acasă cu prietenul ei”
Acasă la Diana, era o linişte apăsătoare. Fratele şi tatăl Dianei aşteptau ca mama ei să o aducă acasă. Poarta casei era deschisă…: „Era acolo cu prietenul ei. El a cântat într-o formaţie, acum făcuse afişul la concert. Diana s-a dus la concert cu prietenul ei şi cu Karina o prietenă bună din facultate. El e rănit, nici nu ştia că Diana a murit. Întreba pe un site de socializare dacă ştie cineva ceva de Diana. Noi l-am anunţat că e moartă. Când s-a întâmplat nenorocirea ea şi Karina erau la baie. Ele nu au arsuri, au murit sufocate, nu au mai putut ieşi de acolo… Pe data de 15 trebuia să vină acasă cu prietenul ei să ni-l prezinte… Erau împreună din ianuarie anul ăsta. Mama e plecată să o aducă acasă. Ne-a sunat şi ne-a spus că face actele…”, a povestit fratele Dianei.

 

About The Author

Related posts