Astăzi este convocat Consiliul Local al Muncipiului Câmpulung! Iată ce proiecte sunt pe ordinea de zi!

Astăzi este convocat Consiliul Local al Muncipiului Câmpulung! Iată ce proiecte sunt pe ordinea de zi!

Consilierii locali ai municipiului Câmpulung sunt convocaţi astăzi, 31 octombrie în cadrul şedinţei ordinare, de la orele 15.00. Iată proiectele de hotărâre asupra cărora aleşii locali trebuie să decidă dacă vor fi votate sau amânate, cum se întâmplă în ultima perioadă. Vom reveni cu mai multe amănunte, după şedinţa de Consiliu Local.

Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare şi desfăşurarea concursului pentru ocuparea funcţiei de manager persoană fizică la Spitalul de Pneumoftiziologie Câmpulung.

Proiect de hotărâre privind propunerile de creştere a tarifelor pentru serviciile de furnizare utilităţi publice locuitorilor şi persoanelor juridice de pe raza Municipiului Câmpulung.

Proiect de hotărâre privind acordarea unui mandat special domnului Ţâroiu Ioan Liviu – viceprimarul Municipiului Câmpulung, în vederea votării, în Adunarea Generală a A.D.I. Servsal Argeş, a indexării taxei de depozitare a deşeurilor municipale la depozitul ecologic.

Proiect de hotărâre privind asocierea dintre Municipiul Câmpulung şi Asociaţia Clubul Sportiv Extreme Sport Events.

Proiect de hotărâre privind asocierea dintre Municipiul Câmpulung şi C.S. Total Sport Argeş Piteşti.

Proiect de hotărâre privind asocierea dintre Municipiul Câmpulung şi Asociaţia Club Sportiv Brothers Motorsport Câmpulung.

Proiect de hotărâre privind Studiul de Fezabilitate „Extindere reţea de canalizare menajeră pe străzile Carpaţi, Ion Ţicăloiu şi Zăvoiului” şi  indicatori tehnico-economici..

Proiect de hotărâre privind predarea unui autoturism de la S.P.A.S. Câmpulung către Primăria Municipiului Câmpulung şi cedarea cu titlu gratuit de către Primăria Municipiului Câmpulung a unui autovehicul către S.P.A.S. Câmpulung.

Proiect de hotărâre privind Devizul General actualizat-rest de executat pentru obiectivul  „Reabilitare  Liceul Tehnologic Auto Campulung (finalizare lucrari incepute )”.

Proiect de hotărâre privind finanţarea studiului istoric a zonei vechi construite.

Proiect de hotărâre privind completarea domeniului public al Municipiului Câmpulung.

Proiect de hotărâre privind asocierea dintre Municipiul Câmpulung şi „Asociaţia Club Sportiv Muscelul 2015 Câmpulung”.

Proiect de hotărâre privind necesitatea instituirii unei taxe speciale de salubrizare.

About The Author

Related posts