12.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

Atenţie Raci, Capricorni, Berbeci şi Balanţe! PERICOL DE ACCIDENTE!

Alte Știri

Am început anul 2015 cu o Lună Plină în Rac pe gradul 14:31 şi terminăm acest an cu o Lună Plină în Rac pe gradul 3:19. Ultima Lună Plină în ziua de Crăciun a fost în anul 1977. Am primit un frumos dar astral iar acest eveniment rar se va repeta în anul 2034. Vorbim de un moment astral important ce pune în mişcare energii imense declanşate de opoziţia dintre Luna în Rac gradul 3:31 şi Soarele în Capricorn gradul 3:31. Efectul Lunii Pline asupra nativii zodiacului nu se limitează doar la o singură zi. Ele se resimt pe parcursul întregii săptămâni, mai ales că Luna Plină intră în domiciliu unde va mai sta puţin, după care se mută în zodia Leului, Fecioarei şi aşa mai departe. Cum efectele sunt şi negative, mare atenţie Raci, Capricorni, Berbeci şi Balanţe la accidente rutiere. Afectate sunt şi Fecioarele dar de alt timp de accidente, mai mult casnice şi vasculare. În acest context, adică de pericolul unor accidente rutiere intră şi Leii, Scorpionii şi Vărsătorii. Ca să privim şi partea pozitivă a lucrurilor acum, prezentul pune întrebări trecutului iar Luna Plină ştie să răspundă atât de bine deoarece a fost un martor astral permanent la tot ceea ce am sădit în ultimele şase luni. Luna Plină, opoziţia dintre Luna în Rac şi Soarele în Capricorn activează axa III-IX, o axă ce deschide bătălia între mintea practică, experienţele pământeşti şi mintea mare, experienţele care lasă materialul şi îmbrăţişează cunoaşterea spirituală, credinţa, casa lui Dumnezeu. În casa III, Luna Plină în Rac aduce roade prin tot ce ţine de comunicare, scris, studii, rude, fraţi, surori, călătorii, mass-media, învăţământ, persoane cu o anumită autoritate. Cu Luna Plină în Rac într-o casă naturală a Gemenilor putem avea realizări importante prin lucruri care îşi demonstrează eficienţa, prin cuvânt, scrieri, mesaje, informaţii, călătorii, comerţ, învăţământ. Cum casa a III-a este o casă a comunicării imediate, o Luna Plină în Rac accentuează emoţiile şi sensibilitatea în comunicare, pot apărea blocaje, auto-limitări. În casa a III-a, totul se reduce la “cine şi ce influenţează mintea ta” iar această Lună Plină va evidenţia acest lucru prin informaţiile primite de la Soarele în Capricorn din casa IX, o casă ce vorbeşte despre viziunea asupra lumii, adevăr divin dar şi excese, grandomanie. Luna Plină în Rac în casa a III-a ne ajută să facem diferenţa dintre ceea ce credem şi ceea ce contează cu adevărat în viaţa noastră, acum primim anumite răspunsuri, acum, cuvântul construieşte sau distruge o familie. Luna Plină în Rac este sprijinită de Neptun în Peşti din casa a XI-a dar şi de asteroidul Juno în Scorpion din casa a VII-a, se formează pe cer o Piramidă de apă ce poate aduce o şansă, oportunităţi dar şi o anumită comoditate, inerţie, posibilitatea de “a ne învârti pe loc”.

Neptun în trigon cu Luna este subtil, acest aspect este sania astrală a lui Moş Crăciun ce coboară la noi cu un sac plin de magie, vise, imaginaţie, înşelătorii, minciuni, dragoste spirituală. Întâlnirea benefică dintre actorul astral Neptun ce poate juca “1000 de roluri” şi Luna cea care este cea mai intimă parte din noi-viaţa emoţionala, nu face decât să ne sensibilizeze şi mai mult, creşte compasiunea, intuiţia este ca un laser iar în relaţii devenim mai iertători şi înţelegători. Unii pot căuta pentru prima dată în viaţa lor o îndrumare spirituală şi chiar pot găsi un ghid spiritual, alţii loviţi de soartă pot găsi acum un sprijin important, totul este să credeţi în magia “binelui”. Spiritualitatea deschide multe căi pentru noi în această perioadă, energia divină curge lin spre noi şi ar fi păcat să nu profităm de această şansă.

Ultimele Știri

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici: "Dragi cetățeni din Costești și Capu Piscului de o săptămână pompăm apă,...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie