Autoritățile locale din Câmpulung cheamă cât mai mulți locuitori în piața primărie

Autoritățile locale din Câmpulung cheamă cât mai mulți locuitori în piața primărie

La cumpăna dintre ani, autoritățile locale din Câmpulung cheamă cât mai mulți locuitori în piața primărie pentru a intra în Noul An cu șampanie și un foc de artificii.

Autoritățile locale pregătesc surprize pentru cei care rămân în Câmpulung și vin în piață ca să ciocnească un pahar de șampanie cu prietenii, apropiații sau autoritățile locale.

De la anul 2019, primarul Liviu Țâroiu are multe așteptări. Are multe proiecte pentru Câmpulung pe care vrea să le termine, pe altele noi să le implementeze și având totodată susținerea politicienilor de la județ și centru.

Se vor deschide multe şampanii oferite din partea primăriei Câmpulung, se va cânta ,,La mulţi ani!” iar autorităţile locale vor închina câteun pahar de şampanie cu toţi cei prezenţi în piaţa primăriei.

Anul trecut, piaţa primăriei la Cumpăna dintre Ani a fost arhiplină. Pentru că temperaturile din termometre vor fi generoase, câmpulungenii sunt aşteptaţi în număr cât mai mare, pentru a se bucura şi de centrul iluminat de mii de leduri.

About The Author

Related posts