6.3 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 26 noiembrie, 2022

Bărbaţi reţinuţi pentru furt calificat!

Alte Știri

Bărbaţi reţinuţi pentru furt calificat!

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, și au reținut doi bărbați, de 36 de ani, din Călinești și de 43 de ani, din Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că,  în perioada iulie-septembrie 2022, cei doi ar fi  sustras mai multe bunuri din locuințe și societăți comerciale, fiind create prejudicii mari.

Pentru documentarea activității infracționale, în baza autorizării de către instanța competență, în ziua de 28 septembrie a.c., polițiștii, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, jandarmilor argeșeni și al specialiștilor Serviciului Criminalistic Argeș, au efectuat șase percheziții domiciliare, în localitățile Pitești, Ștefănești, și Băbana.

Cinci persoane au fost conduse la audieri.

După administrarea probatoriului, cei doi bărbați, de 36 și 43 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Pe parcursul cercetărilor, au fost efectuate mai multe activități cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secțiilor 1, 2 și 3 Poliție Pitești, Postului de Poliție Băbana și Poliției Orașului Ștefănești.

Activitățile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Reamintim faptul că, cei doi au fost arestați preventiv, în cursul lunii octombrie 2021, într-o altă cauză, pentru furtul dintr-un magazin de bijuterii din Pitești a cantității de aproximativ 1 kg de bijuterii din aur, în valoare de aproximativ 310.000 de lei și dintr-o sală de jocuri de noroc a sumei de 20.000 de lei.

Ultimele Știri

Persoanele care vor primi anul viitor 1.400 de lei pentru plata facturilor la energie și vouchere pentru alimente

Persoanele care vor primi anul viitor 1.400 de lei pentru plata facturilor la energie și vouchere pentru alimente. Anunţul...

Alte știri din aceeași categorie