Bătrână accidentată pe trecerea de pietoni la Câmpulung! Victima a fost trimisă de urgenţă la Piteşti!

Bătrână accidentată pe trecerea de pietoni la Câmpulung! Victima a fost trimisă de urgenţă la Piteşti!

Începutul de săptămână a fost unul cu ghinion pentru o tânără din Câmpulung! Femeia se afla la volanul autoturismului personal când a accidentat pe trecerea de pietoni o bătrână de 78 de ani.
Conducătoarea auto se deplasa la volanul autoturismului pe strada Negru Vodă din Câmpulung. La una din trecerile de pietoni, aceasta a accidentat o bătrână de 78 de ani. Din spusele martorilor, bătrâna se afla pe trecere şi aceasta a fost lovită de autoturismul pilotat de tânără. Pe de altă parte, aceştia mai spuneau că nici şoferiţa nu a zărit-o pe bătrână. După impact bătrâna de 78 de ani a suferit o fractură deschisă la piciorul drept, iar medicii musceleni, după ce au stabilizat-o au trimis-o de urgenţă la Spitalul Judeţean Argeş. Conducătoarea auto a avut şi ea nevoie de îngrijiri medicale, acesteia fiindu-i administrate calmante la UPU Câmpulung.
În cauză poliţiştii din cadrul Biroului Rutier, Poliţia Câmpulung, au demarat cercetări în vederea stabilirii modului în care s-a produs accidentul şi a gradului de vinovăţie a părţilor implicate.

About The Author

Related posts