Cu ce partid votați la alegerile parlamentare, din 6 decembrie?

PSD
PNL
USR PLUS
PRO ROMANIA SOCIAL - LIBERALĂ
PMP

Bughea de Jos: Festivalul de teatru ”Gheorghe Dinică”. Participare din 10 județe…
Bughea de Jos: Festivalul de teatru ”Gheorghe Dinică”. Participare din 10 județe…

Bughea de Jos: Festivalul de teatru ”Gheorghe Dinică”. Participare din 10 județe…

Copiii pasionați de teatru, literatură și muzică au participat la concursuri pe mai multe secțiuni, aceștia fiind pregătiți de directoarea unității școlare din localitate, prof. Maria Toader, și de colectivul de profesori de limba română și limbi străine. Festivalul dedicat marelui actor Gheorghe Dinică s-a desfășurat în ziua de 5 mai, la Căminul Cultural din Bughea de Jos.

Școala cu clasele I-VIII din Bughea de Jos a organizat cea de-a V-a ediție a Festivalului de teatru ”Gheorghe Dinică”, un proiect educațional realizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Argeș.
La eveniment au participat zeci de copii din mai multe localități ale județului, susținuți de un public numeros, dar și din alte zece județe, fiind declarat un festival interjudețean.

Manifestarea este organizată în semn de omagiu adus marelui actor al cărui nume îl poartă și se desfășoară pe secțiunile: recitare în limbile română, franceză și engleză, teatru în limba română sau limbă străină, monolog dramatic, interpretare de melodii și dansuri. În ultimii ani de viață, Gheorghe Dinică a locuit în comuna Bughea de Jos, s-a împrietenit cu localnicii și a contribuit la viața culturală a comunei. ,,Festivalul reprezintă un semn de respect pe care elevii Şcolii Gimnaziale nr. 1 din comună îl aduc regretatului actor Gheorghe Dinică. Ne face o mare onoare prezența domnului Bob Nicolescu și a actorului Mihai Savu”, ne-a declarat organizatoarea festivalului Maria Toader.

About The Author

Related posts