CÂMPULUNG: Farmacia Miruna testează gratuit folosind teste antigen rapide

CÂMPULUNG: Farmacia Miruna testează gratuit folosind teste antigen rapide. Farmacia Miruna s-a alăturat celor 100 din toată țara pentru a testa clienții gratuit pentru Covid 19. Testarea se face cu teste obținute de la Ministerul Sănătății, prin direcția de sănătate, în funcție de stocul disponibil.

Farmacia Miruna este situată pe strada Negru Vodă, nr.138. Mai există una care aparține aceleiași firme la Poiana Lacului, pe strada Linia Mare care de asemenea testează gratuit. În Pitești nu există nicio farmacie care să facă astfel de testări gratuite.

Farmacia Miruna a luat naștere în anul 2008, cu o farmacie la Dâmbovicioara, având ca scop principal îmbunătățirea calității vieții pacienților, și a comunității din care aceștia fac parte.

Farmaciștii Miruna vă oferă cele mai bune recomandări privind tratamentele de care aveți nevoie, consiliere și produse pentru nutriție, controlul greutății, de îngrijire personală, de frumusețe, de familie, precum și sănătatea copiilor și recomandări potrivite stilului dumneavoastră de zi cu zi.

About The Author

Related posts