Breaking News
CÂMPULUNG: În weekend sunt lansate Scrisorile de Iubire
CÂMPULUNG: În weekend sunt lansate Scrisorile de Iubire

CÂMPULUNG: În weekend sunt lansate Scrisorile de Iubire

De la apariția scrisului, oamenii au comunicat la distanță prin intermediul scrisorilor. În vremuri de deznădejde și restriște, gândul la cei dragi face omul să își înfrunte fricile și groaza, iar vorba – chiar și scrisă – îi dă puterea să meargă mai departe. Iubirea întărește inimile și anulează distanțele.

SCRISORI DE IUBIRE DE PE FRONT este un proiect al muzeului municipal câmpulung, care conține expoziție, teatru stradal, recital de poezie și lectura unor scrisori de dragoste expediate de pe front, toate acestea sunt oferite publicului câmpulungean în perioada 27-29 august, după următorul calendar:

27 august, ora 19.00 – Mausoleul Eroilor de la Mateiaș.

28 august, ora 18.00 – Grădina publică Merci.
29 august, ora 18.00 – Piața Primăriei.

Pornind de la Războiul de Independență, trecând prin Marele Război de reîntregire și până la al Doilea Război Mondial, invităm vizitatorii să ascultăm împreună emoționantele gânduri și trăiri ale ale unora dintre muscelenii care, prin jertfa lor, au devenit eroi.

SCRISORI DE IUBIRE DE PE FRONT este un proiect finanțat de Guvernul României și Primăria Municipiului Câmpulung, parte a programului „Câmpulung 500 – capitala scrisului românesc”, cu participarea Teatrului Independent Pitești.

About The Author

Related posts