10.7 C
Campulung Muscel
luni, 3 octombrie, 2022

Câmpulungul ar putea avea o a doua șosea de ocolire a orașului pe ruta Jidova – Holcim

Alte Știri

Câmpulungul ar putea avea o a doua șosea de ocolire a orașului pe ruta Jidova – Holcim. Consilierii locali au aprobat la sfârșitul lunii iulie acest proiect de hotărâre, după ce aceștia la sfârșitul lui 2021 au fost de acord ca orașul de la poalele Mateiașului să fie inclus în masterplan-ul de transport al României, fix cu această investiție care este destul de necesară pentru zonă.

S-a făcut primul pas pentru realizarea documentației pentru investiția de ocolire a Câmpulungului. Noua șosea de centură va intra prin spatele Castrului Roman de la Jidova și să iasă la sensul giratoriu de la Holcim.

„Primul pas ar fi încheierea protocolului, doamna primar va semna împreună cu ministerul transporturilor și delegați din partea companiei de investiții rutiere, li se vor da banii pentru a gestiona achiziția de studii.

Ei au în vedere mai multe variante de ocolire și nu le pot gestiona pe toate, așa că ni se dau banii, gestionăm noi achiziția după niște caiete elaborate de ei, ulterior după ce se aprobă studiile se va da o hotărâre de Guvern prin care se va identifica toate terenurile care trebuie expropriate, iar până în 2030 ar trebui gata construcția”, a declarat city managerul Ioana Marcu în fața aleșilor locali.

Ultimele Știri

Dacă ai aceste nume în buletin Mioara, Ursu sau Lupu ești Privilegiat

Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa celebrează Ziua Mondială a Animalelor și oferă acces gratuit tuturor vizitatorilor care...

Alte știri din aceeași categorie