Carambol în această dimineaţă pe DN 7 la Valea Ursului!

Carambol în această dimineaţă pe DN 7 la Valea Ursului!

Grav accident în această dimineață pe Drumul Național 7, între Pitești și Râmnicu Vâlcea. Șase mașini au fost implicate într-un carambol.12 oameni au fost răniți dintre care patru ajuns la spital. Mașinile au fost făcute zob și doar printr-o minune nimeni nu a murit!
Accidentul a avut loc pe DN 7, în localitatea Bascov din Argeş. Șoferul unui tir nu a păstrat distanța față de mașinile din față, trei autoturisme, pe care le-a lovit și le-a făcut armonică. Speriat, șoferul tirului a tras în stânga de volan și a intrat pe contrasens, acolo unde a lovit frontal un autocar în care se aflau 26 de oameni care mergeau la un team building la Turda.
Şoferul spune ca nu ştie ce s-a întâmplat, dar şi-a dat seama ce a făcut şi, ca să nu îi omoare pe cei din autoturisme, a intrat pe contrasens.
Anchetatorii i-au cerut toate actele precum și verificările tehnice ale mașinii.
În urma accidentului 12 persoane au fost rănite. Patru dintre ele au ajuns la Spitalul Județean din Argeș cu ambulanţele.
Tirul era încărcat cu butelii pline cu propan și a fost pericol de explozie. Din fericire niciuna nu s-a desprins altfel ar fi fost un adevărat dezastru.
”În cursul acestei dimineți, în jurul orei 08.00, pe DN7, Pitești – Râmnicu Vâlcea, în comuna Bascov, s-a produs un accident rutier. La fața locului, s-au deplasat imediat trei ambulanțe SMURD – două de prim ajutor calificat și una de terapie intensivă mobilă, o autospecială de descarcerare, o autospecială cu apă și spumă și două ambulanțe de la Serviciul Județean de Ambulanță. Deși inițial au fost anunțate două victime încarcerate, la locul evenimentului,  forțele de intervenție au găsit șase persoane rănite ușor, care au fost transportate la spital. Ulterior, alte șapte persoane implicate în accident au avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului. Nu a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare. Pe timpul desfășurării intervenției, traficul a fost blocat”, a precizat Bogdan Picurici de la ISU Argeş.
Persoanele care au ajuns la spital sunt în investigații, dar medicii spun că starea lor nu este gravă. Traficul a fost blocat, coloane de mașini formându-se pe şase kilometri în ambele sensuri.

About The Author

Related posts