Breaking News
Câțiva câmpulungeni vor să își bage orașul natal în Cartea Recordurilor
Câțiva câmpulungeni vor să își bage orașul natal în Cartea Recordurilor

Câțiva câmpulungeni vor să își bage orașul natal în Cartea Recordurilor

Câțiva câmpulungeni vor să își bage orașul natal în Cartea Recordurilor. Aceștia vor să adune 20.000 de caiete reciclabile în format A3 sau A4, însemnând doborârea unui record mondial.

Tinerii doresc să facă pe stadionul municipal din Câmpulung cel mai mare logo din aceste caiete reciclabile apoi materialele vor merge către un centru specializat și anume A.D.I. SERVSAL Argeș.

Elevii implicați în acest proiect vor să facă din caiete sigla clubului Leolution Câmpulung unde ei se adună și desfășoară tot felul de activități, multe și pentru orașul de la poalele Mateiașului.

Haideți să ajutăm natura și să înscriem Câmpulungul în Cartea Recordurilor Mondiale! Ce trebuie să facem? Să strângem de prin casă caietele și să le donăm acestor tineri. Ei vor veni la fiecare în parte pentru a le colecta și le vor depozita într-un centru până la marele eveniment. Colectarea de caiete se face până la data de 24 aprilie și pentru că atunci are loc și înscrierea municipiului Câmpulung în Cartea Recordurilor Mondiale.

Prin inițierea acestui proiect tinerii vor să arate că pot face o schimbare, pot ajuta natura și mediul înconjurător și pot promova municipiul Câmpulung, în lume.

,,Scopul acestui proiect este reciclarea, dar și noi putem să ne jucăm rolul în această protejare a naturii. Cel mai mare mozaic de notebook-uri măsoară 702,82 metri pătrați și a fost realizat de Abu Dhabi University & Knowledge Group (ambii EAU), în Abu Dhabi, EAU, la 21 martie 2018”, a mai spus Sebastian Crăciun.

Aici veți găsi numerele de telefon ale persoanelor de contact pentru colectarea eficientă în mai multe zone din oraș, dar și limitrofe.

Haideți, să ne mândrim cu acțiunile noastre și să oferim planetei o îmbrățișare, iar întregii lumi un exemplu de urmat!

About The Author

Related posts