22.4 C
Campulung Muscel
miercuri, 6 iulie, 2022

Cei din clubul muscelean RB Racing pe podium la Campionatul Național de Slalom Paralel

Alte Știri

Mihai Pelmuș, încă un rezultat îmbucurător. Locul 2 la Campionatul Național de Slalom Paralel, pentru campionul en-titre de la RallyCross, Mihai Pelmuș. Teodora Merlă, locul doi la Cupa Femina.

Sâmbătă 14 mai 2022, la Sibiu s-a desfășurat prima etapă din Campionatul Național de Slalom Paralel. Clubul muscelean RB Racing a fost reprezentat de sportivii Juniori Teodora Merlă, Ștefan Udrea și Mihai Pelmuș.

După peripeția de vineri, când la antrenamente Ștefan Udrea a accidentat mașina de concurs Suzuki Sport, sâmbătă, tânărul pilot muscelean a fost nevoit sa intre în concurs cu o Dacia Logan cu care a făcut timpi remarcabili, dar, a fost trădat în final de mașină, nereușind să ajungă la finalul cursei. Campionul en-titre la RallyCross  Mihai Pelmuș a reușit și în acest tip de concurs să arate stăpânirea de sine și veleitățile remarcabile de pilot de curse, situându-se pe locul 2 la Juniori și pe cea de-a treia treaptă a podiumului la Open.

O surpriză plăcută a reprezentat-o Teodora Merlă care a ocupat locul 2 la Cupa Femina și locul 5 la Juniori. Tot sâmbătă, în prima etapă de Super Rally, fostul pilot de la RB Racing Andrei Dună a luat startul cu un prototip Mitjet la Mangalia, în compania celor mai titrați piloți din campionatul Național de Super Rally, unde a obținut un rezultat remarcabil, locul 10 la Open și împreună cu Mihai Leu, locul 3 la echipe.

Peste 2 săptămâni, piloții de la RB Racing își vor intra în ritmul de competiție, prin participarea la prima etapă de Rallycross, programată pe circuitul de la Bradu.

 

Ultimele Știri

Câmpulungeanca care a inventat divice-urile care vin de hac, precoce cancerelor de sân, pulmonar, gastric. Chiar și diabetului la copii…

Câmpulungeanca care a inventat divice-urile care vin de hac precoce cancerelor de sân, pulmonar, gastric. Chiar și diabetului la...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie