Cel mai mare festival rock din mediul rural a adunat peste 5000 de petrecăreți
Cel mai mare festival rock din mediul rural a adunat peste 5000 de petrecăreți

Cel mai mare festival rock din mediul rural a adunat peste 5000 de petrecăreți

Peste 5.000 de fani din ţară şi de peste hotare au participat la prima ediţie a festivalului rock Stonebird, la care au concertat nume de top din ţară şi străinătate. Vedetele evenimentului au fost Dave Evans, primul solist al legendarei trupe AC/DC, şi bateristul american Mike Terrana.

Trebuie precizat că locuitorii din Corbi au avut acces gratuit la festival, decizia fiind a aceluiaşi primar Virgil Baciu. 700 de metri de drum au fost asfaltaţi special pentru festivalul Stonebird.

La jumătatea concertului trupei The Rock, un spectaculos foc de artificii a iluminat cerul nopţii timp de aproape un sfert de oră. La 65 de ani, Dave Evans a arătat o energie de invidiat cântând până aproape de ora trei dimineaţa alături de miile de fani. ”E fabulos aici, locul, oamenii, atmosfera”, a spus Dave Evans, care a cântat inclusiv ”Can I sit next to you girl”, primul hit scos alături de AC/DC.

La final, alături de The Rock, Mike Terrana şi Dave Evans, pe scenă a urcat primarul Virgil Baciu, care a spus: ”Vrem să facem din Stonebird cel mai mare festival din România”.

La festival au venit zeci de familii cu cortul în zona gratuită de camping. Preţurile la festival au fost şi ele unele cât se poate de normale şi mult mai mici faţă de alte festivaluri de profil: un pahar de bere sau de vin a costat 5 lei, un fel de mâncare – 15 lei, un pahar de whisky&cola – 15 lei, iar un pahar de Aperol Spritz – 15 lei. Un abonament la festival a costat 80 de lei, iar preţul unui bilet pentru o zi a fost de 30 de lei.

Duminică 12 august, în ultima zi a festivalului, la Stonebird a fost organizat un târg de produse tradiţionale de unde nu au lipsit brânzeturile şi apreciata ţuică de Corbi.

Citeste mai mult: adev.ro/pdc6rz

About The Author

Related posts