10.7 C
Campulung Muscel
luni, 3 octombrie, 2022

Consilier politic și celebru pilot, provocare pentru primărița Elena Lasconi

Alte Știri

Consilier politic și celebru pilot, provocare pentru primărița Elena Lasconi. Au același numitor comun Ferma și iubesc provocările. Duminică, pilotul Octavian Ciovică vrea să o plimbe la peste 200 km la oră pe traseul de la Câmpulung, pe Elena Lasconi.

Octavian Ciovică la Trofeul Câmpulung Muscel
Mă bucur că suntem aici. Este un număr impresionant de piloți la start. Nu poate decât să ne bucure acest lucru. Traseul de la Câmpulung este unul destul de scurt, dar care aduce foarte mulți spectatori din tot județul, dar și din țară! Este o etapă destul de tehnică, de viteză, unde se ating top-speed-uri. Anul trecut, aici am atins 208 km/h, iar viteza maximă a fost 215 km/h. Anul acesta sperăm să atingem noi această viteză și să facem spectacol.
Dacă va ploua însă, lucrurile se vor schimba. Mi-a plăcut pe ploaie la Straja, îmi doresc să facem o figură frumoasă și aici.
Important este că lupta se va duce până la final și este important că există o astfel de competiție la vârf, să avem o bătălie pentru titlu până la final.
Sunt unii dintre colegi care spun că nu mai este un campionat atât de puternic pentru că nu mai sunt „dinozaurii” pe traseu, dar ei ar trebui să se uite la timpii scoși de mine și de Emil în acest an. De fapt, noi doi, și nu numai, chiar am făcut performanță și această bătălie este importantă.
Ultimele Știri

Dacă ai aceste nume în buletin Mioara, Ursu sau Lupu ești Privilegiat

Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa celebrează Ziua Mondială a Animalelor și oferă acces gratuit tuturor vizitatorilor care...

Alte știri din aceeași categorie