Breaking News

Cu ce partid votați la alegerile parlamentare, din 6 decembrie?

PSD
PNL
USR PLUS
PRO ROMANIA SOCIAL - LIBERALĂ
PMP

Cristian Diaconescu a tăiat panglica noului sediu al primăriei Bughea de Jos!
Cristian Diaconescu a tăiat panglica noului sediu al primăriei Bughea de Jos!

Cristian Diaconescu a tăiat panglica noului sediu al primăriei Bughea de Jos!

Duminică, 2 octombrie a fost mare sărbătoare în localitatea Bughea de Jos. Autoritățile locale au inaugurat noul sediu al primăriei, dar i-au distrat și pe bugheni de ziua comunei. 

Cei doi candidaţi ai PMP Argeş la Senat şi Camera Deputaţilor, Cristian Diaconescu şi Cătălin Bulf, au fost prezenți în nordul judeţului, încă de la primele ore ale dimineţii. 
Prima oprire a fost în Bughea de Jos, unde, cu ocazia zilei comunei, autorităţile locale au inaugurat şi noul sediu al primăriei. Muscelean la origine, fostul ministru de Externe Cristian Diaconescu a fost invitat de primarul Ion Tănăsescu să taie panglica inaugurală la noul sediu în care îşi va desfăşura activitatea autorităţile locale. 

De la Bughea de Jos echipa PMP Argeş a mers la zilele comunei Stâlpeni, localitatea natală a lui Cristian Diaconescu. Recunoscut ca unul dintre cei mai importanţi oameni politici pe care i-a dat Stâlpeniul şi Argeşul, implicit, fostul ministru de Externe a fost imediat asaltat de concetăţenii săi. Diaconescu a preferat să stea la o bere cu cetăţenii din Stâlpeni şi ei deloc interesaţi de bucăţelele de plastic oferite de primarul comunei unor “personalităţi” care au găsit localitatea respectivă cu ajutorul indicatoarelor rutiere.
Turul celor din PMP Argeş s-a încheiat la zilele comunei Bălileşti, o zonă parcă binecuvântată de Dumnezeu. sursă: www.universulargesean.ro

About The Author

Related posts