Breaking News
CURTEA DE ARGEȘ: Posesorii de maşini electrice şi le pot încărca în staţia din curtea ARGCOMS
CURTEA DE ARGEȘ: Posesorii de maşini electrice şi le pot încărca în staţia din curtea ARGCOMS

CURTEA DE ARGEȘ: Posesorii de maşini electrice şi le pot încărca în staţia din curtea ARGCOMS

CURTEA DE ARGEȘ: Posesorii de maşini electrice şi le pot încărca în staţia din curtea ARGCOMS. În pragul Sărbătorilor de Iarnă, ARGCOMS are plăcerea de a vă anunţa faptul că, posesorii de automobile electrice, au posibilitatea de a-şi reîncărca vehiculele la staţia din curtea interioară a fabricii, strada Victoriei, 7 din Curtea de Argeș.

Modulul staţiei de alimentare dispune de 2 (două) prize de încărcare în curent alternativ (AC), fiecare priză având o putere de 22 kW, cu conector de tip Type 2.

Statia și platforma de management sunt de la Virta https://www.virta.global, companie din Finlanda, renumită la nivel mondial.

Cei de la Argcoms mai au în plan montarea a încă 2 stații, una de curent alternativ (AC) și alta de curent continuu (DC) pentru a completa cele 2 locuri de parcare rămase.

ACESTEA SUNT APLICAȚIILE de mobil (App Store) pe care utilizatorul trebuie să le descarce pentru a folosi stația, APP STORE –https://apps.apple.com/ro/app/virta/id961973824.

GOOGLE PLAY – https://play.google.com/store/apps/details?id=fi.virta

Posesorii de maşini electrice în timp ce așteaptă ca mașina să se încarce la stație pot vizita Fabrica lui Moș Crăciun și magazinul cu produsele tradiționale

Despre ARGCOMS

Fabrica lui Moș Crăciun, marcă înregistrată, funcționează la Curtea de Argeș și mii de copii din toată țara i-au călcat pragul. Moșul, ajutat de spiriduși, realizează globulețele și apoi, print-o magie, sunt poleite cu praf argintiu sau auriu și chiar personalizate.

Un brand recunoscut internațional, Argcoms produce și vinde en-gross către agenții economici din țară și străinătate:
-o gamă variată de ornamente din sticlă pentru pomul de Crăciun (globuri multicolore Φ45, Φ60, Φ70, Φ80 mm) și vârfuri metalizate, clare, luster, într-o prezentare deosebită.
-figurine specifice sărbătorilor de iarnă.
-ceramică decorativă și utilitară.
-artizanat textil.

Parteneri din SUA, CANADA, SUEDIA, GERMANIA, ITALIA, FRANTA, AUSTRALIA.

About The Author

Related posts