Dacă Mânzână, elegant nu răspunde la provocări, Nicolaescu a scos în față politrucul PNL din CJ Argeș!

Dacă Mânzână, elegant nu răspunde la provocări, Nicolaescu a scos în față politrucul PNL din CJ Argeș!

S-a declanșat jihadul între PNL și PSD pe site-urile de socializare. Dacă PSD Argeș face un comunicat de presă, PNL Argeș critică aspru fiecare frază din el. Așa s-a întâmplat de curând cu purtătorul de cuvânt al PNL Argeș, Gelu Tofan care l-a atacat dur pe Ion Mânzână.

,,Președintele PSD Argeș, Ion Mînzînă folosește din nou un limbaj suburban, probabil reminiscențe din trecutul peremist și atacă guvernarea liberală și organizația PNL Argeș. Nu se găsește nimic constructiv în retorica pesedistă, doar banalități, minciuni și fake news-uri. Preocuparea noastră este guvernarea țării și administrarea corectă a situației creată de pandemia de coronavirus. Se pare că liderul PSD este deranjat de faptul că PNL gestionează corect criza economică și criza apărută în sistemul sanitar și că foarte mulți pesediști afirmă neoficial că PNL a luat măsuri corecte. Chiar și pesediștii recunosc faptul că un premier precum Viorca Dăncilă, ar fi aruncat țara în haos și ar fi distrus economia națională”, spune Gelu Tofan.

Dacă Ion Mânzână elegant nu răspunde la provocări, Marius Nicolaescu a scos în față politrucul PNL din CJ Argeș, prin mai multe informații revizuite lui Gelu Tofan!

1. Întrebați românii care stau la coadă în vămi dacă se simt ,,umiliți sau protejați”.

2. CJ Argeș a achiziționat sistemul real-tine PCR. Politrucul PNL doar a semnat un contract. Nu cred că a avut timp să-și dea seama cum se fac corect achizițiile publice. La DSP aveți o conducere ,,militară” politrucă PNL. Ați uitat oare? Ați uitat că s-au făcut 2300 de teste și politrucii dumneavoastră au raportat 3800 de persoane testate? Si, da! Se fac teste gratuite la SJU Argeș dar nu datorită conducerii PNL.

3. PNL nu gestionează această criză ci se împrumută (,,Guvernul Orban” s-a împrumutat în 6 luni cât s-a împrumutat guvernele PSD în 3 ani) la dobânzi exorbitante. Căutați statisticile EUROSTAT.

4. Dacă consilierii județeni ai PNL ar cunoaște ce au votat și-ar aminti că 2/3 din ,,Programul laptele și cornul” sunt bani de la UE. Aveți posibilitatea să-i spuneți premierului, CJ Argeș a înaintat o adresă ,,guvernului” în acest sens, să facă demersurile necesare către UE să putem folosi această sumă pentru achiziționarea tabletelor.

5. Am văzut cum ați sprijinit mediul privat. Vedem cu toții cum firmele sunt respinse pe capete la IMM Invest și cum ,,ajutați” persoanele fizice să plătească dobândă la dobândă spre fericirea băncilor. Acesta este adevărul gol-goluț, restul e CANCAN. Sper să aveți dreptate și românii să nu uite! PS. Mistocăreală este ceea ce face ,,Guvernul Orban” cu poporul român!, a spus Marius Nicolaescu.

About The Author

Related posts