Deputatul Simona Bucura Oprescu va lucra la elaborarea Noului Cod Administrativ al României

Deputatul Simona Bucura Oprescu va lucra la elaborarea Noului Cod Administrativ al României

Deputatul Simona Bucura Oprescu a participat la cea de a a XXVII-a ediţie a Adunării Generale a Asociaţiei Oraşelor din România (AOR), care a avut loc în perioada 25-27 aprilie a.c.

La reuniune au fost prezenţi primari de oraşe din întreaga ţară, reprezentanţi ai autorităţilor centrale, membri ai agenţiilor guvernamentale, parlamentari români, precum şi o delegaţie a primarilor din Republica Moldova. În cadrul evenimentului, Simona Bucura Oprescu a primit o diplomă de excelenţă, pentru buna colaborare în activitatea de elaborare și implementare a politicilor publice în unitățile administrativ-teritoriale cu statut de oraș.

Deputatul Simona Bucura Oprescu a fost desemnat să facă parte din comisia specială care va lucra împreună cu membrii AOR și alții specialiști la elaborarea Noului Cod Administrativ al României.

Printre numeroasele teme abordate se regăsesc discuții despre soluţionarea problemelor cu care se confruntă oraşele din România, implicit autorităţile administraţiei publice locale ale acestora, prezentarea şi aprobarea derulării Programului „Cooperarea oraşelor din România cu oraşe din alte ţări”, Aprobarea Acordului de Parteneriat Asociaţia Oraşelor din România – Congresul Autorităţilor Locale din Moldova, propunerea pentru constituirea corpurilor profesionale a angajaţilor din primăriile de oraşe și altele.

About The Author

Related posts