Directorul sportiv Alex Lulea a prezentat noile achiziţii ale echipei de fotbal

Directorul sportiv Alex Lulea a prezentat noile achiziţii ale echipei de fotbal

Echipa de fotbal Muscelul Câmpulung şi-a prezentat astăzi, într-un cadru oficial, noutăţile pentru returul sezonului 2015-2016. Directorul sportiv, Alexandru Lulea, a venit în faţa jurnaliştilor musceleni cu cei şase jucători transferaţi în această pauză competiţională, iar la rândul lor, fiecare jucător şi-a prezentat tricoul cu numărul pe care-l va purta în retur:

8. Claudiu Ionescu (atacant, venit de la Metalul Reşiţa)

19. Robert Dalu (atacant, SCM Piteşti)

6. Florin Anghel (mijlocaş, SCM Piteşti)

13. Alexandru Dumitrache (fundaş, Atletic Bradu)

5. Mădălin Delcea (mijlocaş, SCM Piteşti)

18. Ionuţ Rada (fundaş, CS Mioveni).
După prezentare a urmat o conferinţă de presă la care au participat directorul sportiv Alexandru Lulea, Claudiu Ionescu şi Ionuţ Rada, aceştia din urmă fiind şi jucătorii cu cea mai bogată carte de vizită din lotul echipei. Claudiu Ionescu a debutat la 17 ani în Divizia B, chiar la ARO Câmpulung, iar între timp a ajuns până în Liga I, acolo unde a evoluat pentru CSMS Iaşi. Ionuţ Rada a început fotbalul la Pandurii Tg.Jiu, echipă pentru care a şi evoluat în primul eşalon şi chiar în Europa League!
Claudiu Ionescu: “Am fost contactat de conducerea de la Câmpulung, am acceptat propunerea şi aşa am ajuns aici. Am venit cu gânduri bune şi sper să ne îndeplinim obiectivul pe care îl avem. Am lăsat liga secundă pentru că am ales să nu mai plec departe de casă. Am un copil mic şi vreau să fie cât mai aproape de el, iar Câmpulungul este o alegere foarte bună”.
Ionuţ Rada: “Am rămas plăcut surprins de ceea ce am găsit aici. Sunt condiţii bune pentru eşalonul trei şi cred că avem toate premisele să ne îndeplinim obiectivele şi să continuăm jocurile bune pe care echipa le-a făcut în turul de campionat. Eu vin după o perioadă de inactivitate, în urma unei accidentări, vreau să mă pun pe picioare, să mă ajut pe mine şi să ajut echipa. O să încerc să am prestaţii bune şi să ne bucurăm cu toţii de victorii, după fiecare meci”.

About The Author

Related posts