Distribuție Oltenia sărbătorește alături de argeșeni o nouă ediție a expoziției internaționale dendro-floricole Simfonia Lalelelor

Distribuție Oltenia sărbătorește alături de argeșeni o nouă ediție a expoziției internaționale dendro-floricole Simfonia Lalelelor

Distribuție Oltenia sărbătorește alături de argeșeni o nouă ediție a expoziției internaționale dendro-floricole Simfonia Lalelelor, în calitate de partener al evenimentului.

În perioada 12 – 14 aprilie 2019, Piteștiul înflorește în cadrul celei de-a 42-a editie a Simfoniei Lalelelor, eveniment care se bucură și anul acesta de sprijinul partenerului tradițional Distribuție Oltenia.

Prilej de sărbătoare și vestitor al sosirii primăverii, expoziția internațională dendro-floricolă Simfonia Lalelelor a devenit o tradiție pentru localnici, vizitatori, organizatori dar și pentru operatorul Distribuție Oltenia.

Distribuție Oltenia îndeamnă toți iubitorii de frumos să participe la eveniment și să se bucure de două zile de sărbătoare. Parada Tinerilor – Parada Florilor, desfășurată pe traseul tradițional dintre Primăria Municipiului Pitești și Complexul Expozițional Casa Cărții va deschide și în acest an o nouă ediție a Simfoniei Lalelelor.

De-a lungul anilor, evenimentul Simfonia Lalelelor i-a obișnuit pe argețeni și nu numai, cu flori, muzică, spectacole de sunete, lumini, surprize, invitați de seamă și distracție în aer liber.

Pe lângă postura tradițională de partener de încredere al evenimentului, Distribuție Oltenia va fi reprezentată și în cadrul paradei tinerilor de o parte din elevii înscriși în proiectul Ucenic Electrician, derulat în colaborare cu Liceul Tehnologic Astra Pitești.

Editia 42 a expoziției dendro-floricole Simfonia Lalelelor aduce în acest an o premieră, oferindu-le vizitatorilor amatori de fotografie posibilitatea de a participa la concursul de fotografie “Simfonia Lalelelor – prin ochii tăi” și de a surprinde imagini artistice din cadrul evenimentului. Regulamentul concursului poate fi accesat la https://simfonialalelelor-pitesti.ro/.

Ca de fiecare dată, operatorul Distribuție Oltenia se bucura să se implice în evenimente menite să ofere zile de sărbătoare membrilor comunității de toate vârstele din aria sa de operare.

 

 

About The Author

Related posts