Dorel Tănăsescu de la Bughea de Jos nu mai vrea să candideze!

Dorel Tănăsescu de la Bughea de Jos nu mai vrea să candideze!

Locuitorii din Bughea de Jos au aflat vestea că primarul Dorel Tănăsescu nu mai vrea să candideze. Edilul a repetat în nenumărate rânduri că nu mai dorește să candideze pentru un nou mandat chiar dacă toate partidele politice l-au curtat.

De profesie jurist, Dorel Tănăsescu a fost secretarul primăriei. În anul 2016 a fost ales primar. La acea vreme era președintele Obștei Moșnenilor ,,Negru Vodă”, din Câmpulung iar remunerația pentru această funcție de conducere o primea ca dividende. De data aceasta le-a justificat bughenilor că nu mai vrea să candideze deoarece este mai mult preocupat cu investițiile de la obște, pe surse am aflat că în conturi ar fi bani foarte mulți de pus în joc. Pe pagina oficială a primăriei Bughea de Jos nu am putut găsi declarațiile de avere ale aleșilor locali nici ale funcționarilor publici așa cum mai toate primăriile din Argeș le au făcute publice din 2016 până în prezent.

Oficial până în acest moment ca și candidat pentru funcția de primar la primăria Bughea de Jos este Bogdan Oancea din partea PSD. PNL a avut o variantă dar care nu a rămas bătută în cuie.

Viceprimarul Bogdan Oancea este cel mai calificat să continue vechile proiecte și să implementeze proiecte noi pentru ca și această comună să își ridice standardele la nivel european.

About The Author

Related posts